Hlavní obsah

Šokující přiznání tenisové hvězdy: Každý týden spím s fanynkou

Melbourne/Praha

Výtečný tenista, který dokáže na kurtu potrápit leckterou hvězdu. A taky bouřlivák, který si umí pustit pusu na špacír, nešetří ostrými výrazy směrem k soupeřům, rozhodčím i komukoliv jinému. A média se těší, kdy přijde další výstřelek Nicka Kyrgiose, protože budou mít o pikantní titulek postaráno. Naposledy tenista poslal do světa velké intimní přiznání.

Foto: Sport.cz

Nick Kyrgios se postaral o další skandál

Článek

Kyrgios platí v tenisovém světě za zlobivého chlapce. Umí ale taky podpořit charitu, nebo během koronavirové pauzy pobavit fanoušky. Ne na kurtu, je i vášnivým hráčem esport hry „Fortnite". Aby rozptýlil nudu, streamuje Australan své hry a u toho ještě odpovídá na zvídavé otázky fanoušků. A opět se v odpovědích s nikým nemazlí.

Po rozchodu s ruskou tenistkou Annou Kalinskou, která dokázala divokého partnera zkrotit, čelí na sociálních sítích od bývalé přítelkyně ostrým atakům. Ve vyjádřeních ho nešetří, Australan ale slovní válku neopětuje. „Co se mezi námi stalo? Nic. Už to prostě nešlo, ale vzpomínky mám dobré," okomentoval rozpad vztahu.

Další dotaz už mířil na tělo. „Spal jsi někdy s fanynkou?" ptal se divák, který sledoval Kyrgiosův výkon ve Fortnite. A tenista odhalil velké tajemství. „Ano. Vážně, pokud nejsem ve vztahu, stane se to každý týden," prozradil.

Australan má slabost pro krásné ženy a zavzpomínal, jak ho při souboji proti Rogeru Federerovi na Laver Cupu 2019, rozhodila pětadvacetiletá dáma v hledišti. „Úplně jsem ztratil koncentraci, protože jsem viděl opravdu sexy ženu," přiznal s tím, že jediné, na co myslel, bylo, že chtěl zmíněnou fanynku pozvat na drink.

Kyrgios zkrátka dokáže budit emoce. Jsou jen dva tábory. V prvním ho nemají rádi, ve druhém právě naopak. I samotný Australan je mužem dvou tváří, teď si lze jen přát, že až se začnou zase hrát turnaje, nabídne fanouškům vzrušující podívanou se skvělým tenisem.

Reklama

Související témata: