Hlavní obsah

Mocný sportovní manažer Černošek bojuje o život. Je napojen na plicní ventilaci

Olomouc

Do velkých nesnází se dostal sportovní marketingový boss Miroslav Černošek. Mocný muž, který stál mimo jiné za kariérami Petry Kvitové, Tomáše Berdycha, má kromě řady pracovních nepříjemností vážné zdravotní potíže, s nimiž bojuje ve Fakultní nemocnici v Olomouci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Miroslav Černošek má vážné zdravotní potíže.

Článek

Černošek zažívá ústup z pozic, na jeho agenturu Česká sportovní tvrdě dopadají důsledky koronavirové pandemie, která dusí sportovní dění. Už dříve ztratil kvůli změně struktury Davis Cupu a Fed Cupu příjmy z těchto akcí a nově také jeho agentura přišla o provize ze shánění sponzorů pro Český olympijský výbor.

Jenže teď se navíc potýká s ještě mnohem závažnějšími problémy. „Máme teď jiné starosti," odpověděla v reakci na dotazy kolem sponzoringu v ČOV serveru Seznam Zprávy manažerova manželka Petra Černošková s tím, že je její muž je v nemocnici ve vážném stavu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Prezident republiky Miloš Zeman a Miroslav Černošek (vlevo) sledují první utkání Petry Kvitové s Andreou Petkovicovou z Německa ve finále Fed Cupu.

Podle serveru isport.blesk.cz je 72letý Černošek dokonce po nákaze koronavirem v umělém spánku napojen na plicní ventilaci a jeho život je v ohrožení.

Reklama

Související témata: