Hlavní obsah

Smutek tenisové hvězdy. Šampion Del Potro oplakává zemřelého otce

Osud zasadil hvězdnému argentinskému tenistovi Juanovi Martínu del Potrovi další ránu. Jeho otec Daniel Horacio zemřel začátkem týdne ve věku 63 let. Povoláním zvěrolékař se na klinice v Buenos Aires podrobil operaci srdce, podlehl však následným komplikacím, uvedla tamní média.

Foto: Twitter @WeAreTennis

Přední světový tenista Juan Martín del Potro oplakává zemřelého otce.

Článek

„Ty jsi ten jediný a opravdový šampion. Děkuji, že jsi mě vychoval a obětoval ses, abys mi umožnil splnit si svůj tenisový sen. Nevím, jak budu dál žít bez tvé přítomnosti. Miluju tě, tati," rozloučil se Del Potro emotivně se svým otcem na Instagramu.

Svoji soustrast okamžitě vyjádřili argentinskému šampionovi grandslamového US Open z roku 2009 přední světoví tenisté, například jeho slavný krajan Guillermo Vilas či hvězdný Španěl Rafael Nadal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Juan Martin del Potro (@delpotrojuan)

Dvaatřicetiletý Juan Martín del Potro si v kariéře vytrpěl svoje, podrobil se několika operacím se zraněnými koleny, zápěstím a potýkal se také s depresemi. Poslední soutěžní zápas zatím sehrál bývalý třetí hráč světového žebříčku v červnu roku 2019. Od té doby se zotavuje po dalších potížích s pravým kolenem.

Reklama

Související témata: