Hlavní obsah

Babyboom ve fedcupovém týmu! Český tenisový pár čeká miminko

Praha

Po nedávném oznámení těhotenství Barbory Strýcové je tu další skvělá novina. Miminko čeká i český tenisový pár Denisa Šátralová (za svobodna Allertová) a Jan Šátral. Tenistka, která si s manželem na přelomu roku prošla těžším průběhem onemocnění covid-19, se kvůli zdravotním problémům doposud v letošní sezoně nepředstavila. Její návrat na kurty se teď tedy odkládá z mnohem radostnějších důvodů.

Foto: Sport.cz

Tenisoví manželé Šátralovi

Článek

Bývalá 55. hráčka světového žebříčku se o radostnou novinu podělila s portálem Tenisový svět. „Čekáme miminko. Momentálně jsem ve čtvrtém měsíci," prozradila. Tenistka, která v loňské sezoně kvůli zdravotním problémům nastoupila pouze do čtyř soutěžních utkání, se svěřila, že první trimestr pro ni byl hodně náročný.

„Bylo mi hodně zle. Teď už je to daleko lepší," pochvaluje si. Šťastný je i její manžel, který momentálně bojuje na turnaji ITF v Praze. „Těším se, těšíme se oba," nadšeně sděloval aktuálně 387. hráč světového žebříčku. Pohlaví miminka zatím neznají, ale tenista má už jasno o jménu pro kluka. Musí to být Honza po tatínkovi.

Největším úspěchem Denisy Šátralové je zřejmě osmifinále Australian Open z roku 2018. Za svou kariéru ovládla celkem deset turnajů ITF. Ve fedcupovém týmu debutovala v roce 2015, kdy v závěrečné čtyřhře prvního kola Světové skupiny porazila spolu s parťačkou Lucií Hradeckou kanadský pár Gabriela Dabrowská a Françoise Abandová.

Reklama