Hlavní obsah

Brutální emoce! Kasatkinová se na kurtu chovala jako zvíře

Birmingham/Praha

Kuriózní moment! Ruské tenisové eso Darja Kasatkinová se během nedělního finálového zápasu turnaje na trávě v Birminghamu proti Tunisance Ons Džabúrové nechalo ovládnout svými emocemi a temperamentem. Tenistka se po ztrátě bodu poškrábala na krku tak silně, že si poté musela vyžádat ošetření.

Foto: Matthew Childs, Reuters

Ruská tenistka Darja Kasatkinová během finálového zápasu turnaje v Birminghamu

Článek

Čtvrtá nasazená Kasatkinová si na turnaji vedla velmi dobře, ve čtvrtfinále porazila 2:1 na sety i Češku Terezu Martincovou. Ve finále ji čekala Tunisanka Džabúrová, která jí nehodlala dát nic zadarmo.

V úvodu si vybojovala čtyři setboly, ale Ruska statečně bojovala. Tři odvrátila, ale na ten poslední už nestačila. Ve druhém setu se Afričanka rychle dostala do vedení 4:0 a v Kasatkinové to vřelo. V jednom okamžiku dala průchod svým emocím a rozhořčeně gestikulovala směrem ke svému týmu v hledišti.

Přitom se nehty poškrábala na krku tak, že si musela vyžádat ošetření. Záběry ukázaly, jaké škrábance si způsobila. „Nejpodivnější MTO, jaký jsem kdy v tenise viděl," reagoval jeden z fanoušků.

Čtyřiadvacetileté Rusce toto gesto ve vyburcování k lepšímu výkonu nepomohlo. Tunisance, která se stala první arabskou ženou, která získala trofej na okruhu WTA, podlehla po setech 5:7 a 4:6.

Reklama

Související témata:
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240424T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 11 : 00
20240424T11 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík