Hlavní obsah

Tenisté týmu Slammers i s Berdychem prohráli v IPTL i počtvrté

Tenisté týmu Singapore Slammers v sestavě s Tomášem Berdychem prohráli i své čtvrté utkání v exhibiční soutěži International Premier Tennis League. Slammers dnes poprvé posílil Američan Andre Agassi, ale v Singapuru přesto podlehli výběru Manila Mavericks 21:29 na gamy.

Foto: Edgar Su, Reuters

Tomáš Berdych z týmu Singapore Slammers v duelu s Francouzem Jo-Wilfriedem Tsongou, který reprezentuje výběr Manila Mavericks.

Článek

Berdych zasáhl do hry dvakrát a vždy odešel poražen. Nejdříve spolu s Lleytonem Hewittem prohráli s Jo-Wilfriedem Tsongou a Treatem Hueyem 4:6. Pak nastoupil ve dvouhře proti Tsongovi a vedl už 5:2, ale vedení neudržel a prohrál 5:6.

Zápas rozehrál v duelu legend bývalý první hráč světa Agassi, ale s Markem Philippoussisem prohrával rychle 0:3 a 1:5 a nakonec odešel poražen 3:6. "V tomto formátu zápasů je všechno možné a je to velmi rychlé," řekl Agassi. "Je to zajímavý model, je skvělé vidět nadšení fanoušků a propagovat tenis," dodal.

Bez prohry vedou soutěž hráči Micromax Indian Aces. Turnaj pokračuje v Singapuru ve středu a ve čtvrtek, pak se budou hrát turnaje v Dillí a Dubaji.

Reklama