Hlavní obsah

Kvitová dostala jesle, nepomohl ani Plekanec. Češky v Kanadě zápolily s hvězdami NHL

Toronto

Hokejové zpestření připravili organizátoři před začátkem turnaje WTA v kanadském Tornontu. V hlavní roli se ukázaly české tenistky, které si vyzkoušely své dovednosti s hokejkou a míčkem po boku hráčů NHL.

Foto: Sport.cz

České tenistky (zleva) Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Petra Kvitová a Barbora Strýcová s hokejistou Tomášem Plekancem (uprostřed) před turnajem v Torontu.

Článek

Do hry se zapojilo hned kvarteto českých tenistek Petra Kvitová, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová a Karolína Plíšková, které si vyzkoušelo nájezdy s hráči jako Tomáš Plekanec, Stefan Matteau, Alexander Burrows či Antoine Roussel.

„Když dojde na hokejovou akci, najdete tam české dívky a českého hokejistu...jasný WTA? Byla to zábava potkat se s Tomášem Plekancem," podělila se o své dojmy česká jednička Petra Kvitová na sociálních sítích.

Ta si vyzkoušela i roli brankářky. Když čelila nájezdu Burrowse, snažil se jí vypomoct nefér způsobem krajan Plekanec, který klepl konkurentovi z Vancouveru do hokejky. Hráč Canuks však situaci ustál, po blafáku nasadil Kvitové jesle a skóroval.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori