Hlavní obsah

České tenistky jsou před losem Fed Cupu nasazené. A co muži po propadáku?

Londýn

České tenistky jsou před středečním losováním prvního kola Světové skupiny Fed Cupu 2018 třetí nasazený tým. Muži po víkendové prohře v baráži v Nizozemsku spadli v Davisově poháru do Evropsko-africké zóny I, v které budou při londýnském losu nejvýše nasazení a dozvědí se soupeře pro druhé kolo.

Foto: Adam Hunger, ČTK/AP

Karolína Plíšková, ilustrační snímek.

Článek

Tenistky mohou v prvním kole příštího ročníku 10. a 11. února doma hostit Belgii či Švýcarsko, v případě Německa a Nizozemska by jely na půdu soupeřek. Nejvýše nasazenými jsou Bělorusky, následuje tým USA a čtyřkami jsou Francouzky.

Svěřenci kapitána Jaroslava Navrátila budou mít na úvod bojů o návrat mezi elitu volno stejně jako další nasazené týmy Ruska, Slovenska a Portugalska. První kolo se bude hrát 2. až 4. února, druhé 6. až 8. dubna.

Při losu Evropsko-africké zóny vzniknou ze sedmi nenasazených celků tři dvojice pro 1. kolo a zbylý tým bude mít volno. Mezi nenasazené patří Rakousko, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, JAR, Švédsko, Ukrajina a vítěz utkání Izrael - Rumunsko, které bylo odloženo a uskuteční se až 20. až 22. října.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články