Hlavní obsah

Ligový nováček Jihlava jedná s trenérem Komňackým

Jihlava

Vedení nováčka první fotbalové ligy Jihlavy začalo při hledání nového trenéra jednat s bývalým koučem Jablonce a reprezentačním asistentem Františkem Komňackým. Podle sportovního manažera Josefa Jinocha ještě smlouva nebyla podepsána. Podle serveru iSport.cz je ale šedesátiletý Komňacký pro Vysočinu variantou číslo jedna po odcházejícím Romanu Pivarníkovi.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér František Komňacký by mohl vést nováčka fotbalové Gambrinus ligy z Jihlavy

Článek

Jinoch potvrdil, že klub vstoupil do jednání se zkušeným koučem, nic však rozhodnuté není. "Chceme ještě odehrát poslední utkání ve druhé lize a potom se začneme zabývat novým realizačním týmem. Do konce měsíce bychom chtěli mít v této věci jasno," řekl ČTK Jinoch.

Podle informací ČTK by měl být Komňackého asistentem Aleš Křeček, který po sezóně ukončil své působení v Ružomberku ve slovenské lize.

Komňacký vedl v české nejvyšší soutěži Slovácko, Baník Ostrava, se kterým získal v roce 2004 titul, a naposledy Jablonec. Odkoučoval 226 prvoligových zápasů. Před deseti lety přivedl do nejvyšší soutěže Zlín, ale těsně před zahájením ročníku mu vedení klubu nečekaně nenabídlo prodloužení kontraktu a nahradil jej Vlastimil Mareček.

Komňacký vedl také Drnovice, Kroměříž, Poštornou, na Slovensku Žilinu, Púchov, Ružomberok a před pěti lety také ruský Rostov.

Reklama

Související témata: