Hlavní obsah

FANTASY: Už v pátek to začíná! Vytvořte si tým a staňte se králem Gambrinus ligy!

Všichni fanoušci české Gambrinus ligy pozor. Již zítra v 18:00 odstartuje česká nejvyšší fotbalová soutěž a spolu s ní začne i druhý ročník naší populární hry fantasy. Ve fantasy lize máte šanci poznat, jaké je to být skutečným trenérem a hrát proti ostatním uživatelům. Postavte si vlastní jedenáctku a ukažte v přímém souboji, že jste lepší manažeři než vaši soupeři!

Gambrinus liga startuje už zítra. Vytvořte si tým a ovládněte Gambrinus ligu!

Článek
Fotogalerie

Fantasy liga je hra, která vás vtáhne a nepustí. Využijte svůj stomiliónový rozpočet, jak nejlépe dokážete, a vyberte si hráče, o kterých si myslíte, že jsou ti praví. O tom, kdo vyhraje a prohraje, totiž nerozhoduje počítač či jiný druh simulace, ale to, jak vámi vybraní hráči dané kolo skutečně hráli.

Máte v týmu Davida Lafatu a on zrovna vstřelil gól? Pak budete jásat stejně jako fanoušci Sparty. Váš tým právě získal tři body. Vše, co se stane na hřišti, ovlivní výsledek vašeho týmu. Každý gól. Každá udělená karta. Vše se počítá.

Zápasy Gambrinus ligy opět dostanou úplně jiný rozměr! Přestaňte nadávat z gauče, přestaňte vysvětlovat kamarádům, co trenér dělá špatně. Vytvořte si svůj vlastní tým a získejte skalp svých kamarádů přímo ve vaší vlastní minilize!

Spolu s druhým ročníkem této hry jsme si pro Vás připravili řadu novinek, a to především kartu hráče, kde můžete sledovat podrobné statistiky a informace o vámi vybraném fotbalistovi. Počet gólů, asistencí, odehraných minut, ale také žluté, červené karty a informace o zranění. Přímo na webu fantasy.sport.cz najdete v sekci články všechny podstatné informace, týkající se Gambrinus ligy.

Už nebudete muset surfovat po internetu, abyste zjistili, který hráč nemůže hrát kvůli žlutým kartám nebo zranění. Vše najdete ve formě  krátkých, přehledných zpráv přímo na stránkách Fantasy. Tak si vytvořte tým, staňte se králem Gambrinus ligy a vyhrajte super ceny!

Reklama

Související témata: