Hlavní obsah

Chelsea - Atlético Madrid 1:4VIDEO: Ostuda Chelsea. V Superpoháru dostala čtyřku, Falcao ji vypráskal hattrickem

Monaco/Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Chelsea si řádně pošpinili image úřadujících šampiónů Ligy mistrů. K pátečnímu utkání o Superpohár v Monaku s Atlétikem Madrid přistoupili jako k pouťové exhibici a prohráli ostudně 1:4, když je hattrickem ještě v první půli popravil kolumbijský kanonýr Falcao.

Falcao potupil Chelsea hattrickem

 
Článek
Fotogalerie

Petr Čech v brance Chelsea za inkasované góly nemohl, přesto si hlavně v první půli musel připadat jak ve zlém snu, když sledoval laxní počínání jeho spoluhráčů v defenzívě. Při prvním gólu nedůslednost Cahilla, Falcao šel sám na Čecha a dloubáčkem přehodil českého brankáře.

Druhý gól přidal znovu obloučkem, tentokrát asi z deseti metrů a znovu díky laxnímu přístupu hráčů Chelsea, kteří mu dopřáli spoustu prostoru.

A aby toho nebylo málo, v poslední minutě první půle zkompletoval snajpr Atlétika čistý hattrick, když snadno obešel Ramirese a prostřelil Čecha. Tomu mohli spoluhráči ještě děkovat, protože za prvních 45 minut Chelsea podržel při dvou šancích a v jednom případě ho ještě zachránila tyč.

Nemohoucnost Blues pokračovala i po přestávce a Atlético si v klidu dokráčelo pro čtvrtou branku, když se po centru v šestnáctce nejlépe zorientoval stoper Miranda. Chelsea se zmohla jen na čestný úspěch, ale nálepku ostudy to rozhodně nesmylo. V nastaveném čase si dal ještě málem vlastence Luiz, když trefil tyč.

Superpohár UEFA
Chelsea - Atlético Madrid 1:4 (0:3)on-line
Branky: 75. Cahill – 6., 19. a 45. Falcao, 60. Miranda Rozhodčí Skomina (Slovin.), žlutá karta: Ivanovič (CH), 14 000 diváků.
Chelsea: Čech – Ivanovič, Luiz, Cahill, Cole - Mikel, Lampard – Ramires (46. Oscar), Hazard, Mata (81. Sturridge) – Torres. Trenér di Matteo.
Atlético: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Felipe Luis – Gabi, Suárez – Turan, Koke (81. García), Adrián (56. Rodríguez) – Falcao (87. Emre). Trenér Simeone.

Reklama