Hlavní obsah

VIDEO: Neymar zase řádil. Vyškolil tři obránce, skóroval a pak ještě ztrapnil soupeře

Fanoušci brazilského Santosu znovu oslavují útočníka Neymara. Dvacetiletý mladík několik desítek hodin po návratu z přátelského fotbalového utkání mezi Brazílií a Japonskem zazářil také v ligovém utkání proti Atlétiku Mineiro. Talentovaný forvard nejprve vstřelil výstavní gól a v závěru zápasu ještě ztrapnil protihráče elegantní přehazovačkou.

Neymar - gól, parádička a faul

 
Článek

První Neymarův moment přišel v 11. minutě, tou dobou už domácí tým o gól vedl a mladý fotbalista zvyšoval na 2:0. Neymar své soupeře doslova posadil na zadek. Pár metrů za půlícím kruhem protihráči patičkou nasadil "jesle", před dalším bekem si stihl dloubnout míč a pelášil vstříc brance Mineira. Na hranici velkého vápna si Neymar zasekávačkou pohrál s třetím obráncem Atlétika a pohodlně skóroval.

Touto výstavní trefou Neymar nadchl domácí příznivce, kteří okamžitě začali vyvolávat jméno své fotbalové modly. Ještě do poločasu ale ochozy Santosu rychle vychladly, protože Mineiro dokázalo srovnat skóre na konečných 2:2.

Neymar už sice žádný gól nepřidal, přesto bavil příznivce dalšími skvělými kousky a parádičkami. Přesně tak, jak jsou v Brazílii diváci zvyklí. V nastaveném čase nástupce legendárního Pelého ukázal další ze svých fint - přehazovačkou u autové čáry zesměšnil hostujícího Carlose Césara, který se vzteky bez sebe za Neymarem přiřítil a skluzem zezadu ho poslal k zemi. César uviděl žlutou kartu, na remíze 2:2 se však už nic nezměnilo.

Reklama

Související témata: