Hlavní obsah

Domažlice - Teplice 0:2Severočeši díky střídajícímu Mahmutovičovi zvítězili v poháru v Domažlicích

Fotbalisté Teplic zvítězili v úvodním utkání osmifinále Poháru České pošty na hřišti třetiligových Domažlic 2:0 a nakročili k postupu do jarních bojů. O výhře favorita rozhodl dvěma góly po změně stran střídající Aidin Mahmutovič. Odveta by se měla hrát 28. listopadu.

Foto: Petr Horník, Právo

Teplický útočník Aidin Mahmutovič se raduje z branky

Článek

Aktuálně sedmý tým České fotbalové ligy vzdoroval poslednímu celku prvoligové tabulky přesně hodinu. Tepličtí měli více ze hry, po dvaceti minutách dokonce Kerič dostal míč do sítě, ale pomezní sudí odmával ofsajd.

Severočechy tak spasil až jejich nejlepší střelec Mahmutovič, který přišel na hřiště do druhého poločasu. Nejprve se v 60. minutě s pomocí teče prosadil po centru a v 85. minutě přidal po kličce domácímu brankáři pojistku.

Z programu úvodních zápasů osmifinále zbývá sehrát ještě duely Hradec Králové - Plzeň a Jihlava - Sparta, jejich termíny zatím nejsou známy. Už před týdnem se stal prvním čtvrtfinalistou poháru Liberec.

Úvodní zápas osmifinále fotbalového Poháru České pošty:
Jiskra Domažlice - FK Teplice 0:2 (0:0)
Branky: 60. a 85. Mahmutovič. Rozhodčí: Kalenda.
Sestava Teplic: Slavík - Vondrášek, Lüftner, Rosa, Podaný (46. Mahmutovič) - Jursa, Ljevakovič - Kerič (77. Chovanec), Jarolím, Vůch (67. Dolejš) - Melunovič. Trenér: Ščasný.

Reklama

Související témata: