Hlavní obsah

Z Rudých ďáblů zase půjde strach. Jednoho dne se vrátím, slíbil hvězdný Ronaldo

Manchester

Nejvýznamněji přes léto posiloval anglický klub Manchester United. Pochopitelně, poněvadž minulá sezóna byla pro fanoušky United hrůzostrašná. Všiml si toho i někdejší hráč Rudých ďáblů Cristiano Ronaldo. Ten přiznal, že i po pěti letech v Realu Madrid má pro svůj někdejší klub velkou slabost a prorokoval, že se jednoho dne na Old Trafford vrátí.

Foto: Profimedia.cz

Útok, kterého se před šesti lety báli všichni soupeři Manchesteru United - zleva Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo, Carlos Tévez a dole Wayne Rooney.

Článek

„Miluji Manchester. Ví to každý, řekl jsem to několikrát. Manchester je v mém srdci, mám tam spoustu opravdových přátel a fanoušci United - ti jsou skvělí. Věřím, že se jednoho dne vrátím," cituje devětadvacetiletého Ronalda Daily Mail. „Teď jsem ale spokojený v Realu, kde mě čekají ještě další čtyři roky. Ale ve fotbale nikdy nevíte," dodal vzápětí.

Ronaldo sledoval výraznou aktivitu Manchesteru na přestupovém trhu. Anglický celek utratil přes léto 150 miliónů liber (asi 5,1 miliardy korun). A Portugalec věří, že právě noví hráči pomohou United zpět na vrchol. „Každý tým si projde horším obdobím, Manchester to zažil v minulé sezóně. Ale letos bude mnohem lepší. Koupili skvělé hráče - Falcaa s Di Maríou - takže teď z nich zase půjde strach. Oba jsou rozdíloví fotbalisté a na Old Trafford podle mě udělali fantastické nákupy," myslí si CR7.

Ferguson je přítel, s Mourinhem moc nevycházel

Cristiano Ronaldo se také pozastavil nad otázkou, pod jakým trenérem se cítil nejlépe. „Jediný, koho mohu označit za skutečného přítele, je Sir Alex Ferguson. Je to skvělý člověk," uvedl devětadvacetiletý nejlepší fotbalista Evropy i světa za minulou sezónu. „Cítím se ale dobře i pod koučem Ancelottim, výborný byl i pan Pellegrini," dodal.

Jméno svého krajana Josého Mourinha záměrně vynechal. „Když z Realu odcházel, v kabině byla napjatá atmosféra. Byly tam nějaké spory, klub neprožil dobré období," přiznal Ronaldo.

Slavný Portugalec, který má v Realu úchvatnou bilanci 250 zápasů/255 gólů, věří, že po skončení kariéry ho bude následovat čtyřletý potomek Cristiano junior. „Samozřejmě, ale je to něco, co neovlivním. Pokud to nebude brát vážně a tvrdě makat, daleko to nedotáhne. Ale na takové úvahy je pořád ještě brzy," uzavřel Ronaldo.

Vrátí se Cristiano Ronaldo na závěr své kariéry zpátky do Manchesteru United?
Ano
78,9 %
Ne, kariéru ukončí v Realu Madrid
13,3 %
Z Realu ještě přestoupí do jiného klubu
7,8 %
Celkem hlasovalo 6089 čtenářů.

Reklama

Související témata: