Hlavní obsah

VIDEO: Bitkař Čechova řádil proti Slovanu! Bratislavští pak museli čekat šest hodin na letadlo

Bratislava

Vybojovali vítězství na ledě obávaných rváčů z Čechova 3:0, přesto na tento zápas nebudou nejspíš nováčci KHL ze Slovanu Bratislava vzpomínat rádi. Nejdřív dostal obránce Martin Štajnoch v den svých dvaadvacátých narozenin nakládačku od nové „mlátičky“ Viťazu Trevora Gilliese, pak přišlo rozčarování na moskevském letišti. Tam selhala česká letecká společnost, která podle serveru server pluska.sk přistavila letadlo s šestihodinovým zpožděním.

Bitka v utkání Čechova se Slovanem

 
Článek

Čechov si po skandálních rvačkách z minulých sezón začínal pomalu budovat pověst spořádaného hokejového týmu, kterému jde primárně o hru, a ne o rvačky. Nevydrželo to však příliš dlouho. Doplatil na to mladý bek Štajnoch, na něhož se už za stavu 0:3 vrhl bitkař Gillies a zasypal ho sprchou ostrých úderů, kterým hráč slovenského mužstva nedokázal vzdorovat.

Mnohem více však celý Slovan zřejmě naštvala epizoda z moskevského letiště. Server pluska.sk uvedl, že česká letecká společnost nejdříve přepravila hráče pražského HC Lev z Čerepovce do Minsku a až následně letělo letadlo pro hráče Slovanu. Hráči nováčka KHL tak strávili na moskevském letišti šest hodin bez jídla a pití. Trenér Rostislav Čada i hráči kolem kapitána mužstva Miroslava Šatana byli z celé situace značně rozladěni.

Vedení Slovanu bude žádat od letecké společnosti finanční kompenzaci a možná si bude hledat jiného dopravce. „Jsme hodně naštvaní. Kdyby nám řekli, že nemůžou zabezpečit náš odlet, byli bychom přespali v Moskvě," uvedl generální manažer Slovanu Maroš Krajči.

Reklama