Hlavní obsah

Po Hertlově exhibici se Jágr chce zúčastnit olympiády jako reprezentant Jamajky

New York

Ohlasy na čtyřgólový večer Tomáše Hertla pokračují. K představení devatenáctiletého talentu se vyjádřil také Jaromír Jágr. Právě tuto legendu by podle některých odvážných hlasů mohl Hertl nahradit. Slavná „68“ na svém facebookovém účtu uvedla, že se v tak velké konkurenci na olympijské hry v Soči jako hokejista probojovat nemůže, usilovat o účast pod pěti kruhy tak bude jako reprezentant Jamajky v poněkud jiném odvětví.

Foto: Julio Cortez, ČTK/AP

Jaromír Jágr naslouchá pokynům Petera DeBoera, kouče hokejistů New Jersey.

Článek
Fotogalerie

„Po včerejší exhibici jsem usoudil, že jestliže se chci aktivně zúčastnit olympiády, je potřeba se věnovat jinému sportu," napsal se svým typickým humorem Jágr a přidal fotografii, na níž sedí v jamajském bobu, který odkazuje na známý americký film Kokosy na sněhu. „Sami na fotce vidíte, že s tréninkem už jsem začal. Teď už jen změnit občanství a pořádně se opálit. Promiň, trenére Lojzo, ale takto mám větší šanci se do Soči dostat," dodal Jágr.

Útočník San Jose Tomáš Hertl vstřelil jako nováček NHL čtyři góly ve středečním utkání proti New York Rangers. Zejména čtvrtý gól obletěl celý svět. Někdejší hráč Slavie zaznamenal ve třech zápasech šest branek a se sedmi body vede kanadské bodování nejlepší soutěže světa.

„Obrovská gratulace a k tomu jedna malá rada Tomášovi: to já mít takový začátek jako ty, tak si teď dám čtrnáct dní volno a tím pádem dám i šanci ostatním hráčům, aby soutěž o nejlepšího střelce NHL byla zajímavější," nabádá z legrace Jágr Hertla.

Reklama

Související témata: