Hlavní obsah

VIDEO: Jágr humor neztrácí. Kam bereš to železo? Zíral na kladenského spoluobčana

Kladno

Jaromír Jágr sice kvůli zranění ještě ani netrénoval se svými hokejovými spoluhráči v New Jersey, svůj typický humor ale neztrácí. Před několika týdny nestačil zírat, když před kladenským zimním stadiónem jeden z postarších spoluobčanů na kárce odvážel kusy železa. Jednačtyřicetiletý útočník zveřejnil vtipné video na svém facebooku.

Jaromír Jágr a jeho kladenský spoluobčan s kárkou.Video: FTV Prima

 
Článek

„To, že nám na zimáku berou železo, to zatím neřeším. Ale to, že každý soupeř, který přijede hrát do Kladna, nám bere body, mně začíná vadit," komentoval Jágr humorný příspěvek, který vznikl při natáčení Top Star magazínu pro televizi Prima.

Jágra během natáčení zpovídala jeho bývalá přítelkyně a modelka Iva Kubelková. Oba se hodně nasmáli, když před kladenským zimním stadiónem tlačil kárku se železem jeden z místních spoluobčanů. „To je naše, tak to pěkně vrať," vyzval ho Jágr. Postarší pán ale okamžitě reagoval: „To víš, že jo, když jsem to dostal!"

Jednačtyřicetiletý Ďábel Jágr pak celou scénu vyšperkoval slovy: „Zimák je města, takže je to v klidu. Přijď zítra zase!" Vtipné video teď sbírá úspěchy napříč internetem.

Reklama

Související témata: