Hlavní obsah

Nejtěžší časy máme za sebou, vzkazuje Schumacherova manželka. A děkuje fanouškům

Praha

Fanoušci legendy formule jedna Michaela Schumachera mohou být zase o něco optimističtější. Manželka bývalého pilota všem příznivcům svého partnera poděkovala za jejich „pozitivní energii“ a zároveň ujistila, že „nejtěžší časy“ už mají za sebou.

Michael Schumacher.

Článek

Sedminásobný mistr světa byl v polovině června převezen k rehabilitaci do Lausanne z kliniky v Grenoblu, kde byl od 29. prosince hospitalizován po vážném poranění hlavy a mozku, které utrpěl při lyžování v Méribelu. Následně byl dvakrát operován a čtyři týdny strávil v umělém spánku.

Schumacher je nyní stále v rehabilitačním centru, kde pokračuje jeho cesta k uzdravení. Vývoj jeho zdravotního stavu celou dobu napjatě sledují zástupy fanoušků, kteří ho na dálku podporují.

Buďte znovu Michaelovými spojenci

Za to jim nyní pilotova manželka Corinna poděkovala v oficiálním programu k víkendové Velké ceně Německa. Vyjádřila díky za „hezká přání a pozitivní energii".

„Musím říct, že vaše solidárnost a soucit nás velmi dojaly. Je skvělé vědět, že jsme si tím vším společně prošli a dokázali překonat nejtěžší časy. Teď stojíme před fází, která bude podle očekávání velmi dlouhá," sdělila Schumacherova manželka fanouškům.

„Věříme, že i v téhle části boje budete až do konce znovu Michaelovými spojenci. Do té doby bych vám i vašim rodinám chtěla popřát všechno nejlepší," doplnila.

Reklama

Související témata: