Hlavní obsah

Vaidišová se pochlubila videem z tréninku. Jsem zase o krok blíž, radovala se

Praha

Že by konečně slibovaný návrat? Česká tenistka Nicole Vaidišová znovu rozvířila spekulace o svém možném návratu na kurty. Na sociální síti Instagram zveřejnila video z tréninku pod dohledem nevlastního otce a bývalého kouče Aleš Kodata v pražských Záběhlicích.

Foto: Profimedia.cz

Nicole Vaidišová

Článek

Věnovala se zejména servisu a pochvalovala si, že na rozdíl od minulosti při něm netrpěla bolestí. „V posledních týdnech můžu konečně podávat s menší bolestí, než v předchozích třech letech," pochvalovala si někdejší sedmá hráčka světa.

„Jsem šťastná, že vidím na sobě pokrok poté, co jsem si v posledních letech opakovaně procházela sérií operací a rehabilitací. Je to momentálně jen jeden krok, ale konečně jsem zase trochu blíž," dodala rodačka z Norimberku.

O možném návratu dříve velmi nadějné české reprezentantky se v minulosti již několikrát mluvilo. Twitterový účet, který o něm informoval naposledy se ale ukázal být jako falešný.

Semifinalistka Australian Open a French Open se rozloučila z profesionálním tenisem v březnu roku 2010, kdy jí patřilo na žebříčku WTA 176. místo.

„Měla před sebou velkou budoucnost, zářila už ve velmi mladém věku. Líbil se mi její agresivní styl hry. Klidně by se ještě mohla do profi tenisu vrátit, ale to je samozřejmě jen na ní. Pořád je velmi mladá, dnes není výjimkou, když ženy hrají nejlepší tenis v osmadvaceti nebo i dvaatřiceti letech," vyjádřil se loni pro Sport.cz k možnému návratu Vaidišové slavný americký kouč Nick Bollettieri, jenž s českou hráčkou dříve spolupracoval.

Reklama