Hlavní obsah

Centr Maurkice Pouncey si přetrhl vazy v koleni. Larry Foote si utrhl biceps!

Začátek sezóny se Pittsburghu Steelers vůbec nevydařil. Nejenže podlehli Tennessee Titans v úvodním utkání na domácím stadiónu 9:16, ale především přišli o základní stavební kámen ofenzivní lajny - centra Maurkice Pounceyho a zkušeného linebackera Larryho Foota.

Foto: gettyimages.com

Maurkice Pouncey si vážně poranil koleno

Článek

Pouncey si přetrhl přední zkřížený a postranní vaz v koleni. 24letý centr bude muset na operaci a s velkou pravděpodobností stráví zbytek sezóny na marodce. Pouncey utrpěl zranění během první čtvrtiny, když mu během běhové akce spadl na nohu spoluhráč David DeCastro.

Veterán na pozici linebackera, Larry Foot, si utrhl biceps a rovněž bude muset na operaci, která jej připraví o řádnou porci sezóny. „Pokaždé, když ztratíte hráče, kteří jsou klíčový, tak je to frustrující, ale to se stává," prohlásil o zranění svých spoluhráčů defensive end Brett Keisel. „Stává se to každý rok každému týmu. Neštěstí jednoho člověka, je příležitostí pro jiného a někdo je bude muset zastoupit."

Steelers si vybrali Pounceyho do svého týmu v první kole draftu 2010. Za své výkony byl v posledních třech letech vybrán do Pro Bowlu a All-Pro týmu.

Reklama