Hlavní obsah

Fotbalista hrdinou. Z hořícího vraku vytáhl muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byl ve správnou chvíli na správném místě. Cesta na trénink se pro hráče amerického fotbalu KJ Osborna stala bojem život. Pětadvacetiletý sportovec byl v pondělí svědkem nehody na dálnici v texaském Austinu, kde havarovaný vůz zachvátily plameny a uvnitř hořícího pekla zůstal zraněný řidič. Pětadvacetiletý Wide receiver Minnesoty Vikings se zachoval ukázkově a s pomocí dalších osob nešťastníka z vraku vyprostili.

Foto: Archiv KJ Osbrona

Svědci nehody vytahují zraněného muře z hořícího auta.

Článek

Osborn se svým záchranářským kouskem pochlubil na Twitteru. K příspěvku připojil snímek zdemolovaného a ohořelého auta, společnou fotografii amatérského záchranářského týmu i poděkování Pánu Bohu za to, že vše dobře dopadlo.

Podle rodáka z Michiganu se jednalo o těžkou nehodu a na záchraně muselo spolupracovat několik osob, aby se jim povedlo muže z hořícího auta vytáhnout. „Byla to situace, kterou bych si v životě nedokázal ani představit," uvedl Osborn.

„Všude byla krev, rychle jsme ho odnesli od auta pro případ, že by došlo k výbuchu. Pak přijeli policisté, záchranka i hasiči a děkovali nám. Říkali, že bez nás by v tom autě určitě uhořel," dodal americký fotbalista.

Foto: Archiv KJ Osbrona

Havarované auto bylo zcela zdemolované a ohořelé.

Reklama

Související témata: