Hlavní obsah

Smutný životní příběh skončil tragicky. Hvězdný fotbalista je po smrti, bylo mu 31 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Býval hvězdou nejbohatší sportovní ligy světa. Celkem osm sezon odkroutil v americké NFL obránce Chris Smith. Jeho život i kariéru v roce 2019 poznamenalo velké neštěstí, když během dopravní nehody zahynula jeho přítelkyně Petara Corderová. Smutný příběh napsal na začátku týdne svou tragickou tečku. Agent Drew Rosenhaus na sociální síti zveřejnil v úterý smutnou zprávu o tom, že je jednatřicetiletý hráč amerického fotbalu Smith po smrti.

Foto: Profimedia.cz

Chris Smith na snímku z roku 2019 v dresu Clevelandu Browns.

Článek

Podrobnosti o úmrtí někdejší hvězdy Cincinnati Bengals, Clevelandu Browns a dalších celků NFL nejsou známy.

„Odpočívej v pokoji Chrisi," napsal na Twitteru agent Rosenhaus. „Budeš nám chybět," dodal. Ke kondolencím se připojilo několik dalších hvězd NFL. „Modlím se za rodinu Chrise Smitha," napsal na síti Shaq Lawson z Buffalo Bills.

Smith se do NFL dostal skrze páté kolo draftu v roce 2014. Před tím strávil čtyři sezony v univerzitním celku Arkansas Razorbacks, kde patřil k tahounům mužstva. V nejslavnější lize světa působil celkem osm sezon a prošel sedmičkou týmů.

Jeho životní příběh se tragickým směrem začal ubírat v sezoně 2018/19, kdy přišel o svou partnerku Petaru Corderovou. Matka jejich společné dcery zahynula tragicky. Smith a Corderová tehdy cestovali společně po clevelandské dálnici, defekt kola ale přinutil Smithe zastavit v odstavném pruhu. Corderovou pak srazil projíždějící vůz, když vystoupila z porouchaného auta.

Reklama