Hlavní obsah

Srdcervoucí příběh. Partnerka zesnulého fotbalisty měsíc po jeho smrti oznámila, že s ním čeká dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh, ze kterého běhá mráz po zádech. Od tragického úmrtí talentovaného dvaadvacetiletého hráče amerického fotbalu Spencera Webba uplynul již měsíc. Nyní však jeho přítelkyně, americká modelka Kelly Kay, oznámila, že čeká jeho dítě. „Stvořili jsme anděla, než si tě nebe získalo,“ napsala k příspěvku na sociálních sítích.

Foto: oregonduckfootballnews.com

Fotbalista Spencer Webb.

Článek

Spencer Webb byl považován za jeden z největších talentů amerického fotbalu. Čtyři sezony strávil v týmu Oregon Ducks. Osudným se mu stala nehoda u jezera Triangle poblíž Eugene v Oregonu. Při skoku do vody se udeřil do hlavy a kolemjdoucím ani záchranářům se ho nepodařilo oživit.

„Nikdy jsem nikoho nemilovala tak jako tebe. Byl jsi pro mě vším, dal jsi mi smysl života," napsala tehdy jeho přítelkyně Kelly ve vzkazu, který mu poslala do nebe. Nyní skrze sociální sítě oznámila, že se zesnulým fotbalistou čeká dítě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kelly Kay (@kellythekay)

„Vše, co jsi kdy chtěl, bylo být otcem. Vím, že budeš shůry ten nejlepší. Nemůžu uvěřit, že to musím zvládnout bez tebe, ale vědomí, že budu mít kousek tebe mě drží nad vodou," napsala modelka ke svému příspěvku. Na fotografii drží tabulku s fotkou z ultrazvuku a dívá se do nebe.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kelly Kay (@kellythekay)

Sdílela i fotografii z jedné z konverzací mezi ní a zesnulým hráčem, kde si píšou, že jsou na dítě připraveni. „Nemůžu se dočkat, až potkám člověka, který je napůl ty a napůl já. Miluju vás navždy, vás oba," dodala na závěr Kelly.

Reklama