Hlavní obsah

Basketbalistu Moranta vyšetřuje policie. V nočním klubu mával zbraní

Po basketbalové NBA se začala víkendovým chováním Ja Moranta v nočním klubu v Denveru zabývat i policie. Hráč Memphisu streamoval o víkendu na sociálních sítích živé vysílání, při němž v podniku pózoval se zbraní. Vedení Grizzlies Moranta po incidentu vyřadilo minimálně na dva zápasy z týmu, podle trenéra Taylora Jenkinse ale pro jeho návrat k mužstvu neexistuje žádný pevně stanovený termín.

Foto: David Zalubowski, ČTK/AP

Basketbalista Memphisu Grizzlies Ja Morant v utkání NBA proti Denveru Nuggets.

Článek

Policie na základě videa zahájila vyšetřování, zda třiadvacetiletý Morant svým chováním v klubu Shotgun Willie's neporušil zákony o zbraních. V Coloradu je jejich držení pod vlivem alkoholu nebo drog zakázáno. Memphis v Denveru v pátek odehrál zápas s místními Nuggets.

Morant už se za své chování omluvil a smazal i své účty na Instagramu a na Twitteru. "Dám si na chvíli volno a pokusím se naučit jiné způsoby, jak lépe zvládat stres," uvedl basketbalista v prohlášení.

Problémy s chováním nemá Morant poprvé. V minulosti vyhrožoval ochrance v nákupním centru a nedávno vyšlo najevo, že při pouličním basketbalovém zápase jednoho mladíka opakovaně udeřil a poté se vrátil na hřiště s pistolí.

Reklama

Související témata: