Hlavní obsah

Divoké vzpomínky na hvězdu! Rande a sex přímo na hřišti

Bouřlivák, živel, magnet na průšvihy, ale také fenomenální basketbalista. To všechno platí při zmínce o hvězdě jménem Dennis Rodman. V médiích teď o někdejším parťákovi Michaela Jordana z nejúspěšnější éry Chicaga Bulls promluvila jeho tehdejší manželka Carmen Electra. A byly to pořádně žhavé vzpomínky. „Nikdy nezapomenu na divoké rande, kdy jsme měli sex v tréninkovém areálu Bulls," svěřila se herečka pro The Angeles Times.

Foto: Profimedia.cz

Basketbalista Dennis Rodman v dobách své největší slávy v dresu Chicaga Bulls s hvězdným Michaelem Jordanem.

Článek

Rodman byl jednou z dominantních postav Býků. Jeho postava byla nepřehlédnutelná. Tetování, peircing, extravagantní pestrobarevné účesy, večírky, alkohol, drogy i konflikty s policií. Při zápasech zářil, platil za nejlepšího obránce, který skvěle doskakoval, ale užívat si uměl i v soukromém životě, který byl pořádně divoký. Manželství s hvězdou seriálu Pobřežní hlídka trvalo jen pár měsíců. Svatba se uskutečnila v listopadu 1998 a v dubnu dalšího roku se pár rozvedl, i tak má ale nyní osmačtyřicetiletá dáma na co vzpomínat.

„Jednoho dne, kdy Bulls neměli trénink, mi Dennis řekl, že má pro mě překvapení. Zavázal mi oči a řekl, ať nasednu k němu na motorku. Když mi pak oči rozvázal, stáli jsme v tréninkovém centru Býků," prozradila novinářům Carmen Electra, pravám jménem Tara Leigh Patrick.

„Bylo to šílené. Byli jsme jako dvě děti v cukrárně. Jedli jsme, brali si věci z ledničky a užívali jsme si sex po celém tom zatraceném místě. V místnosti pro fyzioterapii, v posilovně, a taky přímo na hřišti," pokračovala v líčení pikantních příhod s mnohonásobným šampionem NBA herečka. „Myslím, že nikdy v životě nemakal tak tvrdě," dodala s úsměvem.

Rodman byl středem pozornosti všude, kde se objevil. Média těžila maximum z jeho výroků, kdy třeba řekl, že "Padesát procent života v NBA je sex. Druhých padesát procent jsou peníze." Románek měl třeba i se slavnou zpěvačkou Madonnou.I přes tohle všechno během čtrnácti let v NBA získal pět mistrovských prstenů (dva s Detroitem a tři s Chicagem), dvakrát byl vyhlášen nejlepším obráncem ligy a celkem sedmkrát vládl statistice nejlépe doskakujících hráčů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články