Hlavní obsah

Po odchodu z Pardubic Štěrba posílil basketbalového vicemistra Děčín

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Basketbalového vicemistra Děčín posílil Jan Štěrba. Osmadvacetiletý podkošový hráč, který nedávno předčasně skončil v Pardubicích, podepsal na serveru Čech smlouvu do konce sezony s následnou roční opcí. Nastoupit by měl už do sobotního derby proti Ústí nad Labem. Děčínský klub o tom informoval na svém webu.

Foto: Petr Horník, Sport.cz

Basketbal - ilustrační foto

Článek

„Honza už je zkušený ligový hráč, navíc český a v nejlepších letech, takových není nikdy dost,“ řekl trenér Tomáš Grepl. „Své útočné zbraně ukazoval především dvě poslední sezony v dresu USK. Já vidím ještě víc jeho přínos na obranné polovině, kde vždy ukazoval svou týmovost a cit pro míč. Věřím, že zapadne do týmu a že s ním budeme silnější,“ dodal kouč, jehož svěřenci jsou s bilancí šesti výher a sedmi porážek v ligové tabulce na osmém místě.

Štěrba byl dlouho hráčem USK Praha. Od minulé sezony působil v Pardubicích, kde před týdnem spolu s dalšími třemi hráči skončil.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články