Hlavní obsah

Jackpot roste! V naší soutěži můžete vyhrát více než kdykoli předtím

René KujanSport.cz

Běháme po celý rok. Věnujeme se tomu, co nás baví. A inspirujeme k tomu ostatní. Aby toho nebylo málo, mělo to trochu šťávy a naši čtenáři mohli čerpat nejen podněty nehmotného charakteru, ale občas domů přiběhli i s nějakým tím kouskem nového vybavení, připravujeme pro vás také soutěže o hodnotné hmotné ceny. Pozorní čtenáři a zapálení běžci tak již mohli vyhrát třeba odolnou čelovku pro každou příležitost, teplé zimní elasťáky, běžeckou literaturu, sportovní nápoje nebo třeba sadu kinesiotejpů. Co bude dál?

Foto: www.svitilny-fenix.cz

Endomondo challenge: Vítěz Tomáš si pro svou výhru do Fenixu doslova a do písmene doběhl.

Článek

Každý měsíc trochu přibývá běžců a trochu přibývá i počet naběhaných kilometrů. A to nejen celkově, ale také v průměru na jednoho účastníka. Zkrátka roste počet běžců a roste také jejich kvalita. Bez ohledu na věk či pohlaví spolu v průměru naběháme více než 150 kilometrů za měsíc. A spálíme tolik kalorií, že by se vám nevešly ani do té největší ledničky.

Také v dubnu pokračujeme další výzvou (challenge) na aplikaci Endomondo, k níž se může připojit každý, kdo si nainstaluje byť jen bezplatnou verzi aplikace. Nejaktivnější atlet už má v tomto měsíci naběháno přes čtyři stovky kilometrů. Na konci soutěžního pole máme ale i pár jedinců, kteří asi ještě ani nevyběhli. Nevadí, oni se ještě pochlapí a požení. Šanci na výhru mají téměř všichni. Teoreticky stačí nebýt úplně poslední či předposlední, správně odpovědět na zvídavou soutěžní otázku a pak už jen s nadějí v duši doufat ve svůj šťastný osud. Pátá, sedmá a dvanáctá správná odpověď v pořadí postupují do dalšího kola. Až ve finále rozhoduje počet naběhaných kilometrů. Výhru bere nejpilnější běžec z trojice.

Také na tento měsíc jsme pro vás připravili výherní balíček, tentokráte dokonce dvojitý. Hlavní výhrou je startovné na Mattoni 1/2Maraton Karlovy Vary pro dvě osoby, takže můžete vzít s sebou svou drahou polovičku nebo kamaráda či kamarádku. Naši partneři z RunCzech navíc doplňují výhru ještě o bezplatnou běžeckou diagnostiku a společný trénink v běžeckém centru Running Mall. My dále navyšujeme cenu pro vítěze o sportovní filtrovací láhev a větší než malé množství energizujícího nápoje RedBull.

Tak na co ještě čekáte?! Připojte se k soutěži na tomto odkazu. Hodně štěstí!

Reklama