Hlavní obsah

Jen pro dámy. Móda a kvalita, které běžkyně ocení

Praha

Před pár dny jsme vyhledali šest testů z minulého roku, které směřovaly k běžcům. Teď tu máme čtyři kousky pro běžkyně. Nakonec jsme nevybrali technické vymoženosti, regenerační nápoje, ale zůstali jsme u oblečení, módy. Do testované čtveřice roku 2015 se nakonec dostaly jedny boty, podprsenka, elasťáky a legíny.

Čtyři testované produkty v roce 2015.

Článek

Když si legíny pamatují

Legíny Nessi Blue Net upoutaly na první pohled. Čím? Svou barevnou kombinací. Jsou šité z patentovaného materiálu Kolsport Giga Elastic, který je jako druhá kůže. Je jemný, příjemný na těle a pružný. Nepadají ani netlačí při pohybu, což při běhání každá běžkyně ocení. Důležitou vlastnosti legín jsou pružné švy, které se roztahují ve čtyřech směrech společně s materiálem a zaručují tak pohodlí pohybu.

Barvy pro lepší náladu

Dámské dlouhé elasťáky Trude Tights vás nadchnou. Kari Traa zaujme na první pohled především barvami, kterých se opravdu nebojí. Růžová, žlutá, fialová, šedivá - že vám to nejde dohromady? Věřte, jde to a co víc: na těle tato kombinace vypadá luxusně. Opticky zakryje i malé nedostatky vaší postavy. Střih vám umožní maximální rozsah pohybu a je i tou nejlepší ochranou při chladných dnech nebo večerech. Klidně můžete i zmoknout, materiál kalhot je rychleschnoucí

Nápaditost a funkčnost v jednom

Reebok RCF Racebraaop podprsenka je nápaditě barevná a nositelná i samostatně, pokud je vám i ve funkčním tričku horko, nebo se chcete trochu opálit. Barevná kombinace převážně žluté, zelených a modrých odstínů přímo evokuje představu léta, temperamentu daleké Brazílie a tropické barevnosti. Střihově je dobře řešená a padne na tělo poměrně širokému rozsahu postav ve velikostech S-M.

Pohodlí a parťák do terénu

Adidas Adistar Raven Boost. Svršek boty tvoří syntetické materiály, od špičky po jazyk potom síťovina, která zajistí odvětrávání. Pata boty je pořádně vyztužená, kolem achilovek však bota netlačí, a to díky měkkým „polštářkům". Nezbytností terénních bot je pogumovaná špička, která odolá krvelačným drápům kamenů, klacků a kořenů. Jazyk boty pěkně drží na svém místě, ať už se v nerovném terénu pohybujete kamkoliv. Raveny jsou docela nízké boty, což vašim kotníkům umožní rychle reagovat na změny terénu.

Reklama

Související témata: