Hlavní obsah

V Kbelích se potkali Indiáni a Angličani. Jak to dopadne?

Praha

Tentokrát v běžeckém seriálu zase až tak o běhání nešlo. Kupodivu se sportovci věnovali spíše odvětví patřícímu do začouzených hospod podřadné cenové i kvalitativní kategorie. Došlo také na teror pod anglickou vlajkou. A nejslabší patří do rybníka!

Fast Food - Indiánský běhVideo: Stream.cz

 
Článek

Hned na začátku došlo na svlékání. No ano, jednak to zvyšuje sledovanost a jednak dostali protagonisté pořadu novou a svěží zásilku sportovních oblečků. Honza Tuna už nebude za kašpárka a naučí se správně nosit ponožky. Jakub naučí Libora číst. A René se snad už konečně uzdraví z chřipky, aby příště mohl třeba zase běhat nebo skákat do rybníka.

Tentokrát došlo na běžecký styl pradávných mistrů tomahavků a vládců prérie ‒ Indiánů. Ano, správně, indiánský běh to byl. Ovšem řádně prokládaný hrou v šipky. S dlouhodobým cílem, totiž půlmaratónem, před očima se oddáváme řádné zábavě britských džentlmenů ‒ angličákům. Vzpor, klik, dřep, výskok, vzpor, klik, dřep, výskok a tak pořád dokola.

A kdo udělá hodně koleček kolem rybníka a zároveň nahází co nejméně bodů v šipkách, zřejmě vyhrává. Ten poslední půjde do rybníka. No, ale bylo by to opravdu spravedlivé, když je mezi námi i jedna křehká žena? Těžko říci. Jak to nakonec dopadlo, uvidíte již brzy na svých obrazovkách ‒ jen co kliknete na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: