Hlavní obsah

Budu dřít až do úmoru! slibuje hvězda MMA

Praha

Bude to návrat "starého" McGregora tak, jak ho známe? Sám bojovník říká: "Budu na sobě makat jako dřív!" Před závěrečným bojem z trilogie Conor McGregor vs. Dustin Poirier se irská MMA hvězda snaží všechny přesvědčit, že se teď nesoustředí na nic jiného, než na to, jak uspět.

Foto: twitter UFC Europe

Conor McGregor (vpravo) po porážce od Dustina Poiriera

Článek

Může se to zdát už jako ohraná písnička, konec, návrat, další konec, další návrat...a tak stále dokola. Nyní McGregor slibuje, že se opravdu plně soustředí na úspěšný návrat na bojovou scénu. Ohlásil, že se chystá připravovat dvoufázovými tréninky každý den, bez žádného odpočinku.

"O svém debutu v UFC jsem se dozvěděl 9 týdnů předem a první týden mi trvalo se vzpamatovat ze svého párty života. Ve zbývajících osmi týdnech jsem na sobě makal ve dvoufázových trénincích, " vzpomínal na svém Twitteru hvězdný Ir.

Dále uvedl, že dřel tvrdě do té doby, než mu tělo nedalo jasný signál, aby zvolnil. To stejné plánuje i před svým třetím duelem s Dustinem, kterého se fanoušci dočkají 10. července na turnaji UFC 264 v Las Vegas a podle všeho se mají na co těšit.

První vzájemný zápas s Poiriem v roce 2014 32letý Mc Gregor jasně ovládl v prvním kole, v tom druhém musel zkousnout porážku ve 2. kole T.K.O. Skóre je tedy vyrovnané 1:1. Kdo ovládne možná nejsledovanější střet historie tentokrát?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: