Hlavní obsah

Hororový konec! Kickboxer utrpěl tvrdé KO, v nemocnici zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hororový incident, kterému na celostátním kickboxerském turnaji v Indiii přihlíželo několik desítek fanoušků. Třiadvacetiletý zápasník Nikhil Suresh byl v souboji s Yogendrou Kumarem tvrdě knokautován, a právě na následky drtivého úderu o čtyři dny později v nemocnici zemřel. Zdrcený otec obvinil organizátory z usmrcení z nedbalosti.

Foto: Bengalinews

Záběry z celostátního kickboxerského šampionátu Indiii.

Článek

Doslova šokující záběry nabídl prestižní šampionát turnaj pořádaný organizací Kickboxing Association of Karnataka v Indii. Z rutinní záležitosti se během vteřin stal hororový zážitek, na který několik přítomných určitě jen tak nezapomene. Souboj mezi místními bojovníky Nikhilem Sureshem a Yogendrou Kumarem skončil tvrdým knokautem, po kterém prvně jmenovaný bezvládně padl k zemi.

Teprve třiadvacetiletý bojovník se okamžitě dostal do péče lékařů, načež byl převezen do nemocnice, kde o čtyři dny později zemřel. Smrt svého syna pochopitelně těžce nesl zdrcený otec, který podal na organizátory turnaje obvinění z usmrcení z nedbalosti. Podle posledních informací je organizátor Naveen Ravishankar nezvěstný, případem se již začala zabývat policie, která minulý týden navštívila místo konání akce.

Smrt svého svěřence těžce nesl i trenér Vikram Nagaraj. „S hlubokým smutkem na sebe beru břemeno při oznámení strašné zprávy, která nás všechny zděsila. Můj chlapec Nikhil se dnes rozhodl pověsit rukavice. Jeho krásná duše nás opustila v těžké bitvě v ranních hodinách navzdory nejlepší lékařské práci. Navěky se vryje do našich srdcí a vzpomínek. Jsem z toho otřesený," sdělil emotivně trenér.

Suresh byl považován za nadějného indického zápasníka. S kickboxem začal před dvěma lety a zúčastnil se celé řady tamních turnajů.

Reklama

Související témata: