Hlavní obsah

Černo před očima! Titulová bitva měla vyhrocenou dohru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypjaté to bylo již před zápasem, jinak tomu nebylo ani bezprostředně po něm. Titulový souboj MMA mezi Patrikem Kinclem a Samuelem Krištofičem přinesl vlnu emocí i po závěrečném gongu. Své o tom může říct David Dvořák, trenér prvně jmenovaného, který se po skončení zápasu neudržel a dostal se do menší rozmíšky se slovenským zápasníkem. Nelíbilo se mu totiž jeho chování.

Foto: Oktagon MMA

David Dvořák se po zápase Patrika Kincla se Samuelem Krištofičem neudržel.

Článek

O zápasu se bude mluvit nejen ve spojitosti s vítězstvím Patrika Kincla, ale také o pozápasové aféře, která se odehrála jen pár vteřinek po závěrečném gongu. Nejprve ze strany slovenského zápasníka Samuela Krištofiče přišel úder po časovém limitu, poté se dostal do kolize se soupeřovým trenérem Davidem Dvořákem.

„Přišel hvizd a konec zápasu, ale Pirát na Patrika zbytečně zaútočil znovu a v tu chvíli jsem měl černo a fight mood se zapnul. Šel jsem bránit Patrika, protože od Piráta se dalo čekat všechno. Velikost psa mi byla absolutně ukradená a byl jsem ready dělat to, co umím," vyjádřil se Dvořák s odstupem času na svém Instagramu.

Patrik Kincl porazil Piráta a slaví titul! Pětikolová šikana na zemi ve stylu alá Karlos VémolaVideo: Sport.cz

Devětadvacetiletého rodáka z Hradce Králové nenaštvalo pouze pozápasové chování, ale také nekalé praktiky ze strany Piráta již během zápasu. „Každý viděl prasárny, které Pirát dělal a jak se choval. Ty už pěkně popsal Patrik. V průběhu pátého kola Pirát hodně mluvil na Patrika a začal mluvit i na mě. Chápu to, jel si svou hru a strategii. Nicméně vyzývat mě na zápas se slovy "jak tady skončím, tak si to můžeme dát hned spolu", bylo podle mě moc, ale budiž," pokračoval naštvaně zápasník slavné UFC.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Dvořák (@dvorak.david)

Nic vážného se nakonec nestalo a oba „kohouti" byli od sebe hodně rychle odstrčeni. „Pirát si nic už nezkusil, já se zdržel sprostých slov a až na slovní výměnu názoru a malou strkanici se nic nestalo. Nikdy jsem si nehrál na frajera a ani nebudu, ale pokud někdo napadne mé kamarády a rodinu, budu je bránit, dokud budu stát na nohou," řekl odhodlaně.

Na toto téma koneckonců přišlo i na pozápasové tiskové konferenci. K celé situaci se vyjádřil také promotér Ondřej Novotný, který vše upravil na pravou míru. „Došlo k nepochopení. David Dvořák si myslel, že to jde Pirát dohrát tak, jak dohrál ten zápas. David odstrčil Piráta, protože chtěl bránit Patrika. Byla to situace, během které si oba týmy kompletně nerozuměly," objasnil situaci Novotný.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články