Hlavní obsah

Drama na tréninku! Slovák dostal infarkt, ve vážném stavu musel do nemocnice

Slovenský MMA zápasník Miroslav Štrbák prožil opravdu nezáviděníhodné okamžiky. Dvaatřicetiletý bijec dostal během úterního tréninku infarkt a musel být ve vážném stavu převezen do nemocnice. Z nejhoršího je podle posledních informací venku, v současné době by měl být ve stabilizovaném stavu.

Foto: Oktagon MMA

Miroslava Štrbáka postihl během tréninku infarkt.

Článek

Informaci nejprve potvrdil trenér Ilja Škondřič, následně se k celé situaci vyjádřila také manažerka Nina Sedláková. „Mirko je v nemocnici v Bratislavě na Kramároch. Na tréninku se mu udělalo špatně. Ostatní bojovníci mu okamžitě poskytli první pomoc a byla ihned zavolána rychlá záchranná služba.“

„Jeho stav je stabilizovaný. Více informací bychom nyní po dohodě s jeho rodinou nechtěli podávat. Celý OFA tým a ostatní MMA bojovníci jsou myšlenkami s ním a jeho blízkými,“ vzkázala skrze server Československé MMA manažerka Nina Sedláková.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Miroslav Štrbák (@miroslav_strbak)

Štrbák má mezi profesionály bilanci devatenácti výher a deseti porážek. Na svém kontě má cenné skalpy Tomáše Deáka či Davida Kozmy. V únoru 2020 prohrál na body v jednom z nejlepších zápasů v historii organizace OKTAGON MMA. V titulovém duelu však podlehl polskému zápasníkovi Mateuszi Legierskému. O rok později se mu povedlo porazit Karola Ryšavého, nicméně od této doby ho trápily problémy s kolenem. V žebříčku lehké váhy mu patří pátá pozice.

Reklama

Související témata: