Hlavní obsah

Legendární zápasník: S Conorem se zachází podle jiných pravidel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární i kontroverzní zápasník Conor McGregor usilovně pracuje na svém návratu do klece, který by se měl odehrát během letošního roku. Stále pravděpodobněji se v médiích hovoří o tom, že by hned při svém návratu mohl dostat titulový zápas. Této informace se okamžitě chytil bývalý šampion dvou divizí UFC Daniel Cormier, podle kterého se s McGregorem zachází tak trochu jinak.

Foto: UFC

Conor McGregor se přibližuje k návratu do klece. Půjde hned do titulového zápasu?

Článek

McGregorovi předchozí rok vůbec nevyšel. Nejen, že si připsal dvě porážky, ale během té poslední si zlomil nohu, kvůli které se již několikátý měsíc neobjevil v kleci. Ir však usilovně pracuje na vytouženém návratu, dle některých informací by to mohlo být v řádu několika měsíců. A pochopitelně se ihned začalo spekulovat o tom, proti komu by se hvězdný Ir představil.

Ve hře je totiž i okamžitá bitva o pás lehké váhy, který aktuálně střeží Charles Oliveira. Pro něj se podle všeho nabízejí pouze dvě jména, a sice Justin Gaethje a již zmiňovaný Conor McGregor. A právě případné nasazení druhého jmenovaného do přímé bitvy o titul vyvolalo řadu rozporuplných reakcí. Jedna strana se těší na tento pikantní duel, ta druhá pro změnu spekuluje nad tím, že se s Irem zachází podle jiných pravidel. V této souvislosti se vyjádřil také již bývalý zápasník Daniel Cormier.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Daniel "DC" Cormier (@dc_mma)

„Upřímně řečeno, opravdu si myslím, že ohledně Conora existují jiná pravidla. Lidem se to nemusí líbit a mohou to nenávidět. Pokud je ale zdravý a začne se společně s Oliveirou špičkovat, což vyvolá zájem fanoušků, dokážu si představit, že k tomu zápasu dojde. Naštvalo by to ale hodně lidí. V konečném důsledku to nebude poprvé, kdy to bude o penězích," vyjádřil se bývalý šampion dvou divizí UFC.

A pozadu nezůstal ani prezident UFC Dana White, který dokonce přiznal, že zvažuje nasazení McGregora do přímé bitvy o titul s Charlesem Oliveirou. Jedná se totiž o zaručeně lákavější možnost, která by navíc vydělala mnohem víc peněz. Irský zápasník je sice v žebříčku lehké váhy až devátý, přesto má na kontě osm z deseti nejprodávanějších PPV všech dob UFC. Peníze, které díky němu organizace vydělala, jsou doslova nesrovnatelné s jakýmkoliv jiným zápasníkem.

Nabízí se tedy otázka. Postaví se Oliveirovi kandidát číslo jedna Justin Gaethje? Nebo prezident UFC přistoupí na sledovanější partii, ve které bude hrát roli i Conor McGregor? Pakliže by nevyšla ani jedna varianta, zajisté je tu ještě někdo třetí.

Reklama

Související témata: