Hlavní obsah

McGregor znovu středem pozornosti. Přihlížel bitce v hospodě, poté raději uprchl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve špatný čas na špatném místě? Kontroverzní bojovník Conor McGregor, který už dva roky marně vyhlíží návrat zpět do klece, byl připleten do další nešťastné situace. Po rodinném pohřbu se v místní hospodě strhla rvačka, kterou museli uklidňovat až přivolaní policisté. Irský bojovník během konfliktu, do kterého se zřejmě aktivně nezapojil, nahrál několik hlasových zpráv, po příjezdu policie poté zvolil rychlý úprk svým vozidlem.

Foto: Profimedia.cz

Pětatřicetiletý bojovník Conor McGregor.

Článek

K divoké potyčce mělo dojít několik hodin po pohřbu McGregorovy tety Pamely v místním britském baru The Saddle Pub v Liverpoolu. Podle dostupných záběrů na sociálních sítích, které pořídil právě některý z návštěvníků hospody, se do rvačky zapojilo hned několik osob z užšího rodinného kruhu. Není ale jasné, zda se do konfliktu nezapojil ani kontroverzní pětatřicetiletý Ir.

Ten však během vzrůstajícího napětí nahrál na své sociální sítě několik hlasových zpráv, kde líčil aktuální situaci.. „Vražda, vražda, všichni ven! Merseyside je McGregorovo," říká. Na dalším zvukovém záznamu bylo pro změnu slyšet, že se někdo z hostů dostal do konfliktu a byli přivolání policisté, kteří museli divokou situaci uklidňovat.

„V úterý 18. července ve večerních hodinách jsme dostali zprávu o hádce v hospodě The Saddle Pub. Místo jsme navštívili a zpovídali jsme několik osob. Nikdo nebyl zatčen, ale šetření případu za účelem zjištění podrobností, dál probíhá," potvrdil mluvčí policie.

K celé situaci se vyjádřilo i vedení podniku a postavilo se za McGregora. „Pan McGregor se při účasti na rodinném pohřbu choval jako gentleman. Po celou dobu své přítomnosti byl zdvořilý a slušný je všem našim zaměstnancům a členům, kteří se s ním chtěli fotit. Dokonce jménem své rodiny přispěl na charitativní organizace," stojí v prohlášení britského podniku.

Sociálními sítěmi se šíří také záběry z McGregorova rychlého úprku právě z místní hospody. Irský bojovník za doprovodu ochranky nastoupil do svého automobilu značky Range Rover a odjel. „Pan McGregor byl rozrušen jednáním některých lidí, a proto se jeho ochranka rozhodla, že je dobré odejít, aby se předešlo zbytečném spekulacím a pozornosti."

Rodák z Dublinu se tak znovu stal středem pozornosti. Horlivě se vyhlíží také jeho dlouho očekávaný návrat do klece, který se měl po více než dvou letech odehrát letos v prosinci. Jelikož se ale McGregor stále nepřihlásil do antidopingového programu USADA, je comeback reálnější až příští rok.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články