Hlavní obsah

Nešťastná premiéra! Bývalý šampion utrpěl hrozivé zranění a musel do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodně netradičně skončil hlavní zápas turnaje Eagle FC 47. Bývalý UFC šampion Júnior Dos Santos si při premiéře v nové asociaci vykloubil rameno a duel pro něj nešťastně skončil. Tříletá série bez výhry tak pokračuje, brazilského těžkotonážníka navíc čeká zápasová pauza.

Foto: Eagle FC

Bývalý UFC šampion Júnior Dos Santos si během premiéry v organizaci Eagle FC přivodil nešťasté zranění.

Článek

Premiéra, na kterou by nejraději zapomněl. Bývalý šampion UFC v těžké váze Júnior Dos Santos má za sebou nešťastný debut v nové organizaci Eagle UFC, kterou vlastní kolega z oboru bývalý zápasník Chabíb Nurmagomedov. Brazilec změřil síly s Kapverďanem Yorganem De Castrem, který zažil zřejmě nejkurióznější vítězství své kariéry.

Souboj přitom dospěl až do třetího kola, v jehož úvodu se stala málo vídaná věc. Dos Santos si při rutinním úderu pravou rukou vykloubil rameno, na což sudího upozornil protivník. Duel byl proto pozastaven, lékaři však brazilského veterána zpět do zápasu již nepustili. Osmatřicetiletý těžkotonážník se tak musel smířit s pátou porážkou v řadě. Na výhru přitom čeká bezmála tři roky!

Dos Santos o několik dnů později informoval o svém zranění: „Ahoj lidi, už jsem doma. Dal jsem si sprchu, večeři, jsem připravený si teď odpočinout," začal na svých sociálních sítích. „Rameno je zpět na svém místě, už necítím žádnou bolest. Mluvil jsem s lékařem, uděláme nějaké vyšetření a zjistíme, jaké zvolíme postupy, aby se to co nejdřív zlepšilo," informoval zápasník, kterého nyní čeká zápasová pauza.

Navzdory zranění se brazilský bijec v zápase cítil ve skvělé formě. „Během zápasu jsem se cítil lépe, než kdy předtím. Byl jsem připraven ukázat vše, co jsem natrénoval. Vše fungovalo tak, jak mělo, pak ale přišlo to nešťastné zranění," popsal bývalý šampion UFC.

Na turnaji organizace Eagle FC se přitom představila celá řada bývalých zápasníků UFC. Premiéru mají za sebou například také Andrew Sanchez nebo Maki Pitolo.

Reklama

Související témata: