Hlavní obsah

Neuvěřitelný trapas v Brně. Na hvězdu UFC Procházku při slavnostní chvíli zapomněli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekal, ale nedočkal se. Jiří Procházka, hvězdný zápasník MMA, se měl před utkáním KP Tany Brno proti francouzskému Lattes Montpellier (71:63) v basketbalovém Eurocupu postarat o slavnostní rozskok. Jenže se na něj jaksi zapomnělo.

Foto: Se souhlasem Jiřího Procházky

Na Jiřího Procházku v Brně zapomněli.

Článek

Byla to bizarní scéna. Zatímco Procházka, který před měsícem bojoval o titul UFC v polotěžké váze, volně kráčel se šálou v ruce k palubovce, hráčky už byly připravené na start. Ani rozhodčí nečekal a vhodil míč do hry.

„Přivítejme mistra bojových umění Jiřího Procházku, který za námi zavítal a provede úvodní rozhoz!“ halasil hlasatel. Ovšem než větu dořekl, už se dávno hrálo.

Překvapený Procházka postával s neméně zaskočeným klubovým manažerem Richardem Foltýnem u palubovky a zřejmě čekali, jestli se třeba hra nezastaví a nedojde na rozskok ještě jednou. Nedošlo.

„Tak slavnostní rozhoz nakonec neproběhne…,“ oznámil smutně po nějaké době hlasatel.

Brňankám ale zřejmě zmatky kolem začátku zápasu příliš neuškodily, protože coby outsider zdolaly silné Francouzky a vytvořily si výhodnou pozici do odvety prvního kola play off. Duel na hřišti soupeře je na programu ve středu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.