Hlavní obsah

Peníze za erotické fotky? Nejsem zoufalá! Nikdy bych se k tomu nesnížila, reaguje bývalá šampionka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pandemická situace a s tím související finanční krize donutila nejednoho člověka k hledání vedlejších příjmů. Výjimkou není ani domácí i zahraniční bojová scéna. Pohledné tvrďačky to rozjely na sociálních sítích, stejně jako na platformě OnlyFans, což je v dnešní době lukrativnější než řada aktivit a prací. S podobnou myšlenkou se však neztotožnila bývalá šampionka bantamové váhy UFC Miesha Tate, která své „kolegyně“ označila za zoufalé.

Foto: UFC

Americká zápasnice Miesha Tate při vážení před zápasem.

Článek

O co se vlastně jedná? Jde o placenou platformu, kde lidé nabízejí svým odběratelům fotky či videa. V drtivé většině se jedná o erotický obsah. V posledních letech se k podobnému kroku uchýlila řada známých zápasnic. Příkladem může být Paige VanZant, Jessica Payne či brazilská tvrďačka Jessica Andrade. Posledně jmenovaná je v tomhle ohledu natolik úspěšná, že její finanční obnos bohatě stačí na pokrytí větších nákladů.

„Splatila jsem své auto a mohla jsem si dovolit zaplatit pronájem i na sedm měsíců dopředu. Ani jsem nepoužila ani výplatu z mého posledního zápasu. Byla jsem schopna pomoci i své rodině," vyjádřila se Andrade v rozhovoru pro MMA Fighting.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jessica Andrade (@jessicammapro)

„Je mi třicet a moje tělo nebude navždycky vypadat hezky, takže si musíme užívat, dokud je hezké. Nikdo to později nebude chtít vidět," vysvětlila svůj krok brazilská zápasnice.

Andrade se však musela popasovat i s nepříjemnostmi. Několik odvážných fotek uniklo na internet, ona přesto zůstala klidná. "Nebyla jsem naštvaná, protože jsem tušila, že to může přijít. Viděla jsem, že se to stalo i jiným lidem. Všechno jsem dělala s vědomím, že to unikne na internet. Fotografie byly pouze pro jednoho člověka, ale když neznáte jeho povahu, tak se to může stát. Byla to poučná zkušenost. Teď dělám fotky těm správným lidem a správným způsobem," konstatovala.

V této souvislosti se rozpovídala i bývalá šampionka bantamové váhy UFC Miesha Tate, která se podobnou vizí nikdy nezaobírala a zápasnice vydělávající na těchto platformách označila za zoufalé. To okamžitě vyvolalo reakce, s vyjádřením například přispěchala kolegyně z UFC Julie Avila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant)

„Je to otravné. Ano, ženy mají OnlyFans a co jako? Možná chtějí pozornost. Možná chtějí nějaký ten dolar. Možná chtějí ukázat své ženství, jak jsou nádherné. Není naším úkolem za to někoho soudit. Nikdo z nás není bezchybný a měla by sis pořádně rozmyslet, než začneš kopat kolem sebe. Co takhle místo kritizování říct prostě a jednoduše, že tohle není nic pro mě?" pustila se Avila do kolegyně.

„Opravdu doufám, že to bylo vytrženo z kontextu, protože jsem ji vždy respektovala a měla jsem ji jako vzor pro ostatní. Teď o tom trochu pochybuji," dodala třiatřicetiletá zápasnice.

V Česku si podobným způsobem zkouší přivydělat třeba bývalá bojovnice Sandra Mašková, nebo Michaela Dostálová, které se přezdívá Miss Problem. Minimálně Mašková si nemůže aktivitu vynachválit a v minulosti pro Sport.cz přiznala, že jde o zajímavé výdělky.

Reklama

Související témata: