Hlavní obsah

Příprava v tělocvičně Conora McGregora! Cítím se v plné formě, hlásí česká fighterka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za přípravou znovu vyjela do Irska, kde trénuje v tělocvičně slavného Conora McGregora. Právě tato zahraniční štace má Lucii Pudilovou co nejlépe připravit na 26. únor, kdy se v pražské O2 Areně utká s Brazilkou Priscilou de Souza. Sedmadvacetiletá zápasnice je podle svých slov v plné formě a svou mysl připravuje pouze na zápas.

Foto: Oktagon MMA

Lucie Pudilová před zápasem.

Článek

Pudilová se před zápasem cítí v parádní formě, v irském Dublinu, konkrétněji v SBG gymu, se jí povedlo vypilovat své nedostatky. „Cítím se v plné formě. Zapracovala jsem na wrestlingu, BJJ i boxu. Cítím progres a chtěla bych to ukázat se soupeřkou, která má černý pásek. Myslím si, že když v zápase předvedu své nové zkušenosti a ona bude přesně tak agresivní jako pokaždé, tak si myslím, že by to mohl být super zápas," nastínila bývalá zápasnice slavné UFC v pořadu Na dohled.

Rodačka z Příbrami se v Irsku připravuje již od nepovedeného duelu proti Talitě Bernardo. Po tomto neúspěchu ohlásila velkou změnu a vyjela do zahraničí, kde ji trénuje také McGregorův trenér John Kavanagh.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucie Pudilová MMA Fighter (@luciepudilovamma)

„Lucie je na tom skvěle. Už nějakou chvíli spolu trénujeme a po posledním zápase jsem na ni moc pyšný. Každým dnem se zlepšuje, má skvěle nastavenou hlavu a je to správná sportovkyně. Pracovat s ní je radost. Na tréninku je jako houba, pořád se na něco ptá, pořád se zlepšuje. Musím ji dokonce držet trochu zkrátka, protože by chtěla dělat až moc," pochválil svou svěřenkyni Kavanagh.

Změna gymu a tréninky v Irsku se vyplatily. Lucie Pudilová a její vítězný návratVideo: Sport.cz, Oktagon TV

"Když sem Lucie přišla, tak jí jiu jitsu zrovna moc nešlo. Je to zrovna moje specialita, trénujeme každý den aspoň pár pozic. Každým dnem se ohromně zlepšuje, je neuvěřitelně soustředěná. Takže věřím tomu, že ten zápas vyhraje," neskrývala nadšení trenérka Jaque Almeida.

Po několikatýdenním kempu se Pudilová vrátila zpět do Česka, kde již netrpělivě vyhlíží 26. únor, kdy se pod taktovkou organizace OKTAGON MMA utká s Brazilkou Priscilou de Souza. "Mám radost z návratu do Česka, těšila jsem se za rodinou. Odpočinu si a připravím mysl pouze zápas," vysvětlila své plány sedmadvacetiletá fighterka.

Pro Pudilovou se bude jednat o pátý zápas během necelého roku. Třikrát se jí povedlo vyhrát, naposledy v repríze souboje znovu zdolala polskou tvrďačku Martu Waliczekovou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.