Hlavní obsah

Šampion je doma! Rodné město uspořádalo den na počest svého hrdiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítání šampiona, jak se patří. Král UFC v bantamové váze Aljamain Sterling se na oslavu zisku titulu dočkal hrdinského přivítání v jeho rodném městě Uniondale v New Yorku. Dvaatřicetiletý Američan si oslavy užil v hasičském voze, ze kterého mával všem přítomným. Okres Nassau dokonce 23. květen nazval jako „Aljamain Sterling Day“.

Foto: Johnny Milano

UFC šampion bantamové váhy Aljamain Sterling se dočkal vřelého přivítání.

Článek

Třicetitisícové americké město Uniondale je na svého šampiona patřičné hrdé. Na počest krále bantamové váhy UFC Aljamaina Sterlinga uspořádalo velkolepý den, jehož součástí bylo i vítání dvaatřicetiletého bojovníka, který v dubnu i napodruhé zdolal Rusa Petra Yana a úspěšně obhájil pás bantamové váhy.

Právě 23. květen byl okresem Nassau pojmenován jako „Aljamain Sterling Day", a jak název napovídá, věnoval se právě hrdinovi města Uniondale v New Yorku. Ten si oslavy užil z hasičského vozu, kde mu společnost dělal i ředitel okresu Nassau, trenér nebo třeba snoubenka. Sterling po celou dobu s nadšením mával všem přítomným a poté k davu i dojemně promluvil.

„Nikdy jsem si nemyslel, že budu chodit po chodbách střední školy v Uniondalu, že tu budu stát před vámi všemi, příští generací dětí, budoucností a budu s vámi mluvit," začal Sterling. „Někdy si opravdu stále myslím, že sním a přemýšlím, kdy se probudím. Je to šílené, co se tu děje," nešetřil emocemi šampion, který se dočkal ocenění i své střední školy.

Sterling si sice užívá velkolepé dny, zároveň ale s napětím vyhlíží další titulovou bitvu. Podle všeho to vypadá na střet s bývalým šampionem TJ Dillashawem, který se po dvouleté pauze vrátil zpět do boje a povedlo se mu porazit Coryho Sandhagena.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články