Hlavní obsah

Slavný McGregor se konečně vrací. Nebojím se ho, dostane výprask, hrozí mu rival

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejslavnějších MMA bojovníků Conor McGregor konečně zažije dlouho očekávaný návrat. UFC totiž potvrdila jeho další boj v kleci, ke kterému dojde ve druhé polovině letošního roku. Přesný termín zatím není znám. Populární Ir si to v pikantním duelu rozdá s bývalým aspirantem o prozatímní titul v lehké váze Američanem Michaelem Chandlerem, který se na soupeřovu adresu už několikrát vyjádřil a předpovídá devastující tečku.

Foto: UFC

Conor McGregor se v letošním roce vrátí po dlouhých dvou letech do klece.

Článek

Návrat se dlouhé měsíce odkládal, teď už na něj ale skutečně dojde. A to i po odklepnutí ze strany organizace UFC. Čtyřiatřicetiletý McGregor se po dlouhé rekonvalescenci zlomené nohy, kterou si zranil v červenci 2021, konečně cítí připraven a během druhé poloviny letošního roku naplno vyzkouší zápasovou atmosféru. Ještě předtím ale přijde diametrálně jiná zkušenost.

Populární Ir se totiž v roli trenéra představí v rámci reality show The Ultimate Fighter, která vyvrcholí 15. srpna. Druhým koučem proslulé televizní podívané bude pro změnu Američan Michael Chandler, jenž v minulosti několikrát projevil touhu se s McGregorem poměřit, a nyní se mu toto konečně vyplní. UFC totiž potvrdila, že oba trenéři se na konci pořadu postaví proti sobě.

„Je to přesně ten zápas, který fanoušci chtějí vidět. Je to záruka atraktivní podívané," potvrdil slavný šéf Dana White. Datum fightu zatím není známo, s největší pravděpodobností jím bude září. „Zatím neznáme bližší detaily. Až se s oběma trenéry potkáme, začneme společně jednat o termínu a místu konání," doplnil. Podle zahraničních zdrojů se jako nejpravděpodobnější varianta zdá být veltrová divize do 77 kilogramů.

Nejasné zápasové podmínky ale nedrží troufalá slova daleko. „Pro Conora to bude krušná noc. Jsem jako střela, která se k tobě řítí, a člověk okamžitě cítí moji přítomnost. Tu bude pociťovat také Conor, a to od samého začátku boje a odkudkoli, kam nás boj zavede. Pokud s ním budu chtít hodit na zem, tak ho prostě hodím a dám mu výprask. Pak mu dovolím, aby se postavil a dám mu další výprask," přibližuje šestatřicetiletý Chandler své plány.

Americký fighter je přesvědčen, že si pikantní triumf zajistí předčasným ukončením. „Věřím, že Conora zvládnu ukončit ve druhém kole. Dám velkou ránu a vypnu ho," troufá si bojovník s bilancí 23 výher a 8 porážek. „Nebojím se žádného muže, nebojím se ani Conora," řekl sebevědomě s tím, že na soupeřovu adresu pronesl i několik slov chvály.

Netradičně se zatím chová jinak horlivě debatující McGregor, jenž se ke slovním přestřelkám zatím moc nemá a sebevědomým soupeřovým slovům se na sociálních sítích vysmál. Do vzájemného měření sil ale zbývá hodně času, narážky z jedné či druhé strany se s blížícím se bojem zcela jistě dostaví. Ze strany kontroverzního bojovníka McGregora se o tom mnozí již přesvědčili. „Viděli jsme už několik verzí Conora. Uvidíme." zakončil Chandler.

Reklama

Související témata: