Hlavní obsah

Svaly jako chlap opět přitahovaly pozornost! Češka si na neporaženou bojovnici dovolila sáhnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vše splněno a milionová jízda může pokračovat. Česká MMA zápasnice Martina Jindrová má za sebou i poslední krok. Před duelem s obávanou Kaylou Harrisonovou, který se uskuteční v sobotu 20. srpna, úspěšně navážila a poté se jedné z nejlepších zápasnic podívala do očí. Uvolněný staredown Češka okořenila drobným sáhnutím na osvalenou rivalku, která to vzala s úsměvem.

Martina Jindrová má naváženo a těší se na životní zápas s Kaylou HarrisonovouVideo: Petr Ondruš

 
Článek

Přituhuje. Zámořská organizace PFL diváky tentokráte přivádí do Londýna, kde se odehrají semifinálové zápasy play-off. Právě z nich vzejdou finalisté, kteří si to následně (zřejmě v Las Vegas) rozdají o titul a šek ve výši jednoho milionů dolarů. Svého zástupce v dramatické části soutěže hlásí i Česká republika, do akce totiž půjde plzeňská rodačka Martina Jindrová.

Jednatřicetiletá zápasnice prozatím zvládla v zámoří tři duely, ani v jednom neměla namále. Nyní se navíc může postarat o to, co se nikdy předtím žádné bojovnici nepovedlo – zdolat svalnatou Američanku Kaylu Harrisonovou, olympijskou vítězkou v judu a dvojnásobnou šampionkou organizace PFL. „Troufám si tvrdit, že Martina vyhraje. Dokáže Kaylu překvapit svými brilantními technikami, je to ale sport, uvidíme," myslí si trenér Petr Ondruš.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martina Jindrová (@martinajindrova_official)

Všichni semifináloví účastníci mají za sebou i to nejpodstatnější - zdolání váhového limitu. Zatímco oficiální vážení se uskutečnilo již v pátek ráno a Češka ho s přehledem zvládla, večer se pro změnu konaly poslední předzápasové staredowny. Na některých bylo rušněji, ty další naopak přinesly uvolněnou atmosféru. Menší mix nabídl střet pohledů mezi Jindrovou a Harrisonovou.

Jako první na pódium zamířila právě Češka, která si ještě naposledy stoupla na váhu a poté vyčkala na příchod neporažené bojovnice, jenž znovu zaujala vypracovanou postavou. Rychlý proces byl okořeněn staredownem, během kterého si Jindrová dovolila na soupeřku lehce sáhnout a ironicky jí upravila vršek. Rodačka z Ohia to vzala s úsměvem, soupeřce to jistě bude chtít vrátit v kleci.

Následovaly pózy pro fotografy, během kterých Jindrová zaujala odhodlaným gestem se zaťatou pěstí nad hlavou. Tradiční gesto mile rádi používají i český šampion Jiří Procházka nebo veterán Karlos Vémola.

Jindrovou čeká nejtěžší soupeřka kariéry, se kterou změří síly v sobotu 20. srpna zhruba ve 21:30. „Pro mě je to obrovská výzva a hrozně se na to těším. Jsem v životní formě a opravdu můžu vyhrát," hlásí jednatřicetiletá bojovnice, kterou do Londýna vyrazil podpořit i početný fanklub.

Reklama

Související témata: