Hlavní obsah

To byla rychlost! Bojovník to za laciný trik schytal, po zápase zuřil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak tenhle zápas si za rámeček nedá. Irský MMA bojovník Dario Sinagoga se v organizaci Battlefield Fight League (BFL) pokusil o laciný trik, kterého okamžitě litoval. Soupeři totiž falešně naznačil tradiční plácnutí rukou, po kterém mu to Ash Mashreghi tvrdě spočítal. Porazil ho za jedenáct vteřin, a aby toho nebylo málo, tak prvně jmenovaný po zápase zuřil.

Foto: BFL

Irský MMA bojovník Dario Sinagoga (vlevo) na archivním snímku.

Článek

Plácnutí rukavicemi na začátku každého MMA zápasu je v dnešní době už tradiční záležitostí. Právě toho se pokusil ke svému bleskovému vítězství využít irský bojovník Dario Sinagoga, který se před zápasem mohl pyšnit neporazitelností (6-0). Ta však i kvůli jeho zbabělému počínání rychle skončila.

Hned po odstartování duelu proti Kanaďanovi Ashi Mashreghimu falešně naznačil podání rukavic a vzápětí zavelel k útoku. Jeho neférové počínání mu sice přineslo výhodnější pozici u pletiva, jenomže bez jediného úderu se obrázek boje hodně rychle přeměnil. Mashreghi dvěma údery srazil rivala na zem, kde mu přidal další rány a sudí duel ukončil. Konec po 11 vteřinách!

Kdo by čekal, že se Sinagoga za své chování po zápase omluví, byl na omylu. Čtyřiatřicetiletý Ir naopak zuřil kvůli tomu, že podle jeho slov ukončil sudí souboj příliš brzo. „Není konec, dokud sám neřeknu, že je konec!" napsal bojovník na sociálních sítích.

Pořádně sežrat mu to dali fanoušci v diskuzích, kde jeho chování odsoudili a označili jako „šaškárnu". Rovněž trvali na tom, že dostal, co si zasloužil. „Falešný dotyk rukavic ukazuje totální nedostatek slušnosti. Jsem rád, že to za to schytal," zní v komentářích.

Zajímavostí je, že oba bojovníci byli v minulosti tréninkovými parťáky a společně svedli nespočet sparingů. „Já a Dario jsme trénovali téměř každý den," řekl před zápasem Mashreghi, jehož bilance aktuálně činí 8 výher a 7 porážek. „Tehdy jsme byli velcí a bylo to drsné. Hlavně pro něj. Poté ale ukázal srdce a stal se super tvrdým bojovníkem."

Reklama

Související témata: