Hlavní obsah

Nekompromisně! Další výhru před limitem slavila 95kilová zápasnice MMA

Tokio

Souboj těžkotonážních žen v MMA zná vítězku. Někteří ženské pohlaví v bojových sportech nemusí, ale svůj prostor má. V poslední den roku 2018 se na galavečeru Rizin 14 představila v Japonsku také nepřehlédnutelná Brazilka Gabi Garciaová. Té se postavila krajanka Barbara Nepomucenová. První jmenovaná nedala sokyni moc šancí. První kolo a po páce byl konec.

Souboj obryň v MMA, který se odehrál v Japonsku.

 
Článek

Třiatřicetiletá Garciaová má v MMA za sebou šest zápasů, všechny vyhrála. Zatím měla pokaždé navrch. Dominuje výškou a vahou. Muskulaturou a silou válcuje soupeřky - měří téměř 190 centimetrů a váží 95 kilo. Naposledy ji na výhru stačilo 159 sekund a dosáhla už na pátou výhru v prvním kole.

Proti ní se tentokrát postavila o deset centimetrů menší Nepomucenová, která váží také přes 90 kilo. Kickboxerka zažila první duel v MMA a připsala si porážku.

V postoji měla favoritka navrch, tlačila, zasahovala. Také přechod z klinče u provazů na zem vyzněl jednoznačně pro Garciaovou, která si sokyni pohlídala, občas udeřila a nakonec nasadila páku a Nepomucenová vzdala.

Kdo bude další?

Reklama

Související témata: