Hlavní obsah

Takhle se vydělávají milióny! Fanoušci prahnou po organizovaném násilí

Kdo zaváhal, má smůlu, případně si hodně připlatí, když bude mít štěstí. Většina lístků na bitvu v kleci roku 2018 zmizela jako hodně nedostatkové zboží. Za vším hledejte především dvě jména. Na galavečeru UFC 229 se pobijí Conor McGregor s Chabibem Nurmagomedovem. Zhruba za dvě hodiny bylo téměř vyprodáno. Zápas je v plánu 6. října v Las Vegas.

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor McGregor, co předvede v kleci po dlouhé pauze?

Článek
Fotogalerie

Vstupenky šly do prodeje v pátek večer. Za dvě hodiny bylo vyděláno. A šlo o milióny dolarů. K dispozici zůstalo jen minimum, které je patřičně finančně ohodnoceno. Cena lístků na tuto sportovní show se pohybovala od 205 do 2505 dolarů, což je v přepočtu 4600 až 55 000 korun. K dispozici bude okolo 18 tisíc míst v hale.

McGregor je výrazná a kontroverzní postava světového MMA, navíc se vrátí do klece po dvouleté přestávce, kde bude čelit současnému šampiónovi. Pozvánka, která táhne.

Ir je sportovcem, ale také zdatným byznysmenem a má další jistotu výdělku. Za minulý rok se vešel podle časopisu Forbes do nejlépe placené desítky sportovců světa, skončil na čtvrtém místě s příjmem 99 miliónů dolarů. Na čelo se probil boxer v důchodu Floyd Mayweather, kterému na účet připlulo 285 miliónů dolarů. Kolik hodí říjnová bitva?

Na čele se, co do prodeje, drží akce UFC 205, kdy se v listopadu 2016 prodaly vstupenky za 17,7 miliónu dolarů, což je při současném kurzu necelých 400 miliónů kroun. Hlavní zápas zde měl také McGregor.

Kdo se proti sobě 6. října v Las Vegas postaví?

Dagestánec Nurmagomedov má v roli profesionála na kontě 26 vítězství, ještě neprohrál. McGregorova bilance je 21 výher a 3 porážky. Naposledy prohrál v březnu 2016, když ho porazil Nate Diaz.

Ir naposledy v kleci bojoval na konci roku 2016, podlehl mu Eddie Alvarez. Nurmagomed měl minulý fight v dubnu tohoto roku, nestačil na něj Al Iaquinta.

Reklama

Související témata: