Hlavní obsah

Takto buší Terminátorova kladiva a K.O. zakončené kolenem a uspávací zadní

Praha

Nejlepší zápas večera v aréně zaplněné až po střechu? Machmud Muradov a Grzegorz Siwy, to byla bitva, kde se mohlo stát cokoliv. Karlos Vémola zažil opožděné Vánoce, když naděloval brazilskému soupeři, představil mu svá pulzující kladiva. David Dvořák prokázal kvalitu, Ukrajince nenechal moc dýchat a jako poslední tu máme video dvou bojovníků, kteří vykopali válečnou sekeru. Nakonec odešel jako vítěz Patrik Kincl, který se dlouho nezdržel v kleci s Petrem Ondrušem.

Machmud Muradov vs. Grzegorz Siwy. Když rozhodne koleno 10 sekund před koncem.Video: O2 TV

 
Článek

Pokud jste neviděli čtvrteční galavečer XFN z O2 areny, máte nyní příležitost nechat pracovat svůj adrenalin při čtyřech zápasech, kde všechny bitvy skončily před limitem.

Karlos Vémola a brazilský bojovník Flavio Rodrigo Magon. Český zápasník na nic nečekal a konal. Opožděné svátky ho hnaly k rychlému ukončení. První kolo a bylo hotovo. Vémola nerad pracuje přesčas.

Rychlý proces. Karlos Vémola a Flavio Rodrigo MagonVideo: O2 TV

O2 TV

David Dvořák a Zaka Fatullazade. Čech, který šest let neprohrál a drží sérii jedenácti výher v řadě. Výkon s vánočním a pohodovým přehledem. Tomuhle zápasníkovi je už Česko malé a v zahraničí to vědí, také už lana kolem jeho osoby sviští.

David Dvořák a Zaka Fatullazade v O2 areněVideo: O2 TV

O2 TV

Patrik Kincl a Petr Ondruš. Dva sebevědomí zápasníci, kteří byli přesvědčeni o své výhře. Nakonec šlo všechno rychle. První jmenovaný utáhl a soupeř odklepal. Jak? Video prozradí více.

Petr Ondruš a Patrik Kincl. Zápas, který skončil v prvním kole.Video: O2 TV

O2 TV

Machmud Muradov a Grzegorz Siwy. Uzbek, který žije v Česku, proti Polákovi. Zapomeňte na dlouhá vyčkávání, tihle dva předvedli, že se nebojí rozdat ani přijmout. Fanoušci už počítali s rozhodnutím na body, když Muradov našel zlatý double. Deset sekund před koncem boje - koleno pojištěné tvrdou zadní. Konec, vymalováno a mohlo se slavit.

Reklama