Hlavní obsah

Tragická zpráva. Hvězdný zápasník přišel o malinkého synka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že je to jedna z největších tragédií, která může člověka postihnout. Úmrtí potomka je noční můrou každého rodiče. Jednu takovou teď bohužel zažívá bývalý šampion UFC a v současnosti boxer Francis Ngannou, jemuž zemřel patnáctiměsíční synek Kobe. Sám zápasník o tom informoval na sociální síti X. Příčinu úmrtí dítěte však nezveřejnil.

Foto: Profimedia.cz

Francis Ngannou (vpravo) během svého posledního zápasu s Anthonym Joshuou

Článek

Tvrdých úderů v kleci i v ringu za život schytal již mnoho. Nic se ale ani zdaleka nepřiblíží bolesti, kterou sedmatřicetiletý tvrďák aktuálně prožívá.

„Na odchod je příliš brzy, ale přesto je pryč. Můj chlapeček, můj kamarád, můj partner Kobe byl plný života a radosti. Teď leží bez života. Křičel jsem jeho jméno znovu a znovu, ale nereaguje. Jak se s takovou věcí vypořádáš? Jak s tím můžeš žít? Prosím, pomozte mi, pokud máte nějaký nápad, protože opravdu nevím, co mám dělat a jak se s tím vypořádat,“ napsal bývalý šampion těžké váhy UFC na X. Jeho příspěvek okamžitě zaplavily kondolence od fanoušků z celého světa.

O osobním životě Kamerunce, který nedávno bojoval se špičkovými boxery Anthonym Joshuou a Tysonem Furym se toho příliš neví, matku již zesnulého syna světu nikdy nepředstavil. „Jaký je smysl života, když to, před čím celý život utíkáme, nás stejně tak tvrdě dostihne? Proč je život tak nemilosrdný a nespravedlivý? Jsem z toho už unavený,“ napsal také Ngannou.

Jak již to v podobných situacích bývá, celý svět bojových sportů se spojil a stojí za Francisem. „Kéž ti vzpomínky, které jste sdíleli, přinesou útěchu,“ vyťukal poslední soupeř Ngannua Joshua.

S upřímnou soustrastí přispěchal také bývalý šampion UFC Conor McGregor. „Je mi tak líto, že slyším o tvé ztrátě Francisi, mé modlitby jsou v tuto chvíli s tebou a tvou rodinou,“ komentoval známý irský tvrďák.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.