Hlavní obsah

Vylešti mi střevíček! Hvězda UFC opět rozděluje společnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Florida/Praha

Když nemůže řádit v kleci, tak budí vášně jinde. Hvězda UFC Conor McGregor na sebe v poslední době strhává pozornost všude, kde se objeví. Naposledy řadu fanoušků pobouřil tím, že na sociálních sítích sdílel video, na kterém si nechává od černošského muže čistit boty.

Foto: Evan Agostini, ČTK/AP

Conor McGregor

Článek

Irský bojovník se stále zotavuje ze zlomeniny nohy, kterou utrpěl při svém doposud posledním vystoupení v oktagonu, při kterém prohrál v prvním kole s Dustinem Poirierem. Od té doby obráží jednu VIP akci za druhou.

Nedávno zaujal svou „rvačkou" se slavným rapperem Machine Gun Kellym na červeném koberci, nebo dost nepovedeným slavnostním nadhozem při baseballovém zápase, po kterém se stal terčem posměchu.

Nyní vzbudil vášně svým příspěvkem na Instagramu, kde se pochlubil svou rodinkou při večeři v Miami, které navštívil kvůli převzetí klíče k městu od starosty, luxusními hodinkami nebo i tím, že si od černošského muže nechával leštit boty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

„Trapné video – špatné v mnoha ohledech," zní jeden z nesouhlasných komentářů. „Tohle video je neuctivé. Jak je možné, že ještě existují lidé, kteří leští boty?" tvrdí jeden z komentujících.

Jiní nechápou, proč McGregor video vůbec sdílel. „Honem mě natočte, jak někomu dávám peníze, aby to vypadalo, že jsem dobrý člověk," vyčítá mu další. Objevují se i názory, že bojovník připomíná „chlápka, který vyhrál v loterii a nedokáže to udržet na uzdě."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Někteří se však McGregora zastávají. „Nikdy jsem nebyl Conorův fanoušek, ale to, co udělal, je přijatelné, platit lidem peníze za služby je prostě normální," píše jeden ze sledujících. „Proč všichni tvrdíte, že je to neuctivé? Je to práce, není na tom nic špatného. Ten člověk je i s kamerou v pohodě," píší s tím, že kdyby McGregor natočil, jak v restauraci dává číšníkovi 100 dolarů (asi 2 000 korun) spropitné, nikdo by nic neřekl.

„Kdyby ten chlap byl běloch, tak byste kolem toho tolik nediskutovali," zaznělo také v komentářích na adresu těch, kteří McGregorovo chování odsoudili.

Co si myslíte vy, je v pořádku, že McGregor video sdílel?
ano
90,6 %
ne
9,4 %
Celkem hlasovalo 1303 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články