Hlavní obsah

LoL: Wild Rift na MČR ovládl tým IMPORTant Players

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Mistrovství ČR v mobilních hrách zná poslední letošní krále. Herní titul League of Legends: Wild Rift si podmanili reprezentanti IMPORTant Players, kteří v playoff předvedli zcela suverénní výkon. Stříbro putuje do tábora BloodyDevils. V souboji o bronz se nakonec radovali hráči eSuby.

Foto: @playzone

Hráči celku IMPORTant Players se radují z titulu mistrů ČR pro rok 2021.

Článek

Nejlepší tuzemští hráči v titulu LoL: Wild Rift se na brněnském výstavišti utkali nejen o trofej pro šampiona, ale také o dotaci 150 000 korun.

Nejzářivějšími výkony se na turnaji prezentovali hráči IMPORTant Players. Ti si v základní skupině poradili s týmy Entropiq a STOPWATCH eSports. Oba celky zdolali poměrem 2:1.

Svoji jízdu za zlatem pak začali IMPORTant Players ve velkém stylu a do zápasu o bronz poslali jednoho z hlavních favoritů, tým eSuba. Ve finále se IMPORTant Players utkali proti zástupcům organizace Bloody Devils.

Finále se stalo jednoznačnou záležitostí. Výsledek 3:0 pro IMPORTant Players znamenal, že Česko má své první šampiony ve hře League of Legends: Wild Rift. Zajímavostí je, že v sestavě vítězného mužstva působí i dva světoví hráči – Dán Samuel Uth Morthorst vystupující pod přezdívkou Ryuh a Švéd Anouxay Insixiengmay, který si ve hře říká Zour.

Kromě IMPORTant Players se ze zlata z největšího esportového turnaje v mobilních hrách raduje také organizace Inside Games, která ovládla Brawl Stars.

Výsledky Samsung MČR v mobilních hrách
League of Legends: Wild Rift
1. IMPORTant Players
2. Bloody Devils
3. eSuba
Brawl Stars.
1. Inside Games
2. Sampi.Tipsport
3. Pepis.Shop

Reklama