Hlavní obsah

Sezona CS:GO startuje. Na Malta Vibes se představí hned čtyři týmy domácí scény

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sezona v CS:GO klepe na dveře. Už v sobotu odstartuje ročník 2022 prvním mezinárodním turnajem i pro české esportové týmy. Na Malta Vibes Knockout Series #5, který proběhne online formou, se představí hned čtyři týmy česko-slovenské scény.

Foto: @neofragcs

Adam "NEOFRAG" Zouhar ze Sinners. Ilustrační foto

Článek

Do prvního kola turnaje s dotací 50 000 dolarů vstoupí Dynamo Eclot, Entropiq Prague a loňský vicemistr z MČR Enterprise ze Slovenska.

Enteprise bude chybět elitní střelec David „forsyy" Bílý, který těsně před startem sezony nahradil u Sinners legendárního Tomáše „oskar" Šťastného. Bílého místo u Enterprise zaujme Dominik „NIO" Maxian, pro kterého to na pozici AWP plejera bude velká zkouška.

Až ve třetím kole mezinárodního podniku Malta Vibes se představí česká jednička a úřadující mistr Česka Sinners. A fanoušky bude nejvíce zajímat, jak se s první velkou zkouškou v novém angažmá popasuje Bílý, kterého bude veřejnost nejspíš minimálně ze začátku srovnávat s velezkušeným Šťastným.

Turnaj Malta Vibes Knockout Series #5 startuje v sobotu. K pikantnímu souboji mezi českými týmy by mohlo dojít už během třetího kola za předpokladu, že se střelcům Dynama Eclot podaří zvládnout první dva zápasy. Pak by na ně čekali Hříšníci.

Na turnaji se představí širší světová špička a na startovní listině jsou kromě českých celků týmy jako fnatic, CPH Flames, forZe, 1WIN nebo DBL Poney.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články